Hyundai Business

Hyundai Business

Välj tjänstebil med lite extra omtanke
En tjänstebil är inte vad den en gång varit. Många tänker ekonomiskt när de väljer tjänstebil. Andra på designen. Eller på miljön. Om du väljer en av våra bilar så väljer du allt på en gång. Vi på Hyundai har ett brett modellprogram av högklassiga bilar med låga förmånsvärden.
KONA Electric GO! Business Edition

KONA Electric GO! Business Edition

Just nu: 474 900 kr*

Förmånsvärde från: 1 527 kr*
Prisbasbelopp: 10

Omgående leverans

KONA Electric Advanced+
inkl. 3-fas ombordladdare & värme i baksäte

Kontakta återförsäljare

Kampanjen gäller t.o.m. 2021-06-30 och kan ej kombineras med andra rabatter. Med reservation för slutförsäljning. Klimatbonus ej inräknat. Förmånsvärde beräknat efter 50% marginalskatt.

Välj en elbil som tjänstebil
Vi på Hyundai tror att elbilar är vägen framåt - därför har vi ett av marknadens bredaste utbud av elektrifierade bilar. Hos oss kan du välja mellan el, plug-in hybrid (laddhybrid), hybrid och mildhybrid.
Performance Bund

För många är ekonomin en viktig aspekt när de väljer tjänstebil. En elbil är inte bara ekonomisk i drift, den har även lägre skatt, minskade utsläpp och omfattas av en klimatbonus på upp till 70 000 kronor. Inköpskostnaden är något högre, men det är en bra idé att göra en kostnadskalkyl över tid för att korrekt jämföra kostnaden med motsvarande bil med förbränningsmotor. Om du avser att endast använda bilen i tjänsten är det viktigt att föra en körjournal. I vissa fall räknas resan till och från jobbet som en privat resa.

Se vårt utbud
Känner du till fördelarna?

Klimatbonus

Elbilar och vätgasbilar med nollutsläpp omfattas av en klimatbonus på 70 000 kr. För laddhybrider minskar bonusen för varje gram CO2-utsläpp.

Driftkostnad

En elektrifierad bil stöttar motorn med elkraft och sänker din bränsleförbrukning. En elbil laddar du enkelt och billigt hemma eller på en laddstation.

Lägre CO₂-utsläpp

Minskad bränsleåtgång innebär även minskade CO2-utsläpp och lägre bilskatt. Kör din tjänstebil med god ekonomi och gott samvete.

Lägre förmånsvärde

Men en miljöklassad bil drar du nytta av lägre förmånsvärde och sänker dina månadskostnader.

Se även...

Allt om att köra elektriskt

Allt om att köra elektriskt

Läs mer
Fördelar med BlueLink®

Fördelar med BlueLink®

Läs mer