Smartaste tillbehören inför bilsemestern

Oavsett om det är en bilsemester med familjen eller ett äventyr till skog och mark – med rätt tillbehör blir din bil den perfekta reskamraten. Vi tipsar om tillbehören som ger dig allt du behöver i vår.

tillbehor ipad

iPad-hållare

Fråga en småbarnsförälder om vikten av iPad-hållare i bilen och du kommer få en lovsång till svar. Men iPad-hållaren handlar inte bara om underhållning. Det är även en säkerhetsfunktion som ser till att iPad:en inte blir en farlig projektil om ni snabbt måste bromsa.

tillbehor cykelhallare krok

Cykelhållare för dragkrok

Cykelutflykterna har aldrig varit enklare. Upp på hållaren och iväg!
Det finns dessutom cykelhållare för taklastbågar, som syns på bilden i toppen.

tillbehor taklastbågar

Taklastbågar

Att kunna frakta på höjden är lösningen för dig som aldrig vill begränsas av bara bagageutrymmet. Med taklastbågar kan du enkelt få med dig såväl kanoten som stora paket.

tillbehor bagagerumsmatta

Bagagerumsmatta

Strandhanddukar, smutsiga skor och skavande last – det här är inga problem för ditt bagageutrymme när du har en robust matta som är enkel att hålla ren. Se dock upp med att köpa bagagerumsmattor som inte är skapade för just din bil. Glipande springor och uppvikta flikar gör att både smuts samlas och irritationen stiger. Exempelvis har Hyundai tillbehör skapade just för respektive bilmodell som säljs av dess handlare. Köper du tillbehör vid samma tillfälle som du köper en ny bil får du dessutom fem års garanti på tillbehören, så länge de köps av och monteras av en auktoriserad Hyundai-verkstad.Vill du läsa mer?

Privatleasing av Hyundai i20 - prop 930x500

Så funkar privatleasing

Att få en ny bil utan att behöva ta lån eller oroa sig för extra kostnader – det är två av anledningarna till att privatleasing blivit så populärt. Såhär funkar nya trenden.

Läs om privatleasing

Tucson instrumentpanel - prop 290x160

Biltekniken du inte kommer vilja leva utan

Den tekniska utvecklingen i bilar har gått både snabbt och långt de senaste åren. Vilka funktioner älskas i dag i nya bilar? Här berättar vi om finesserna.

Läs om nya biltekniken

Santa Fe FL2016 Kampanjbild prop 290x160

Upplev Santa Fe - en SUV som rymmer hela familjen

Ta del av storfavoriten Santa Fe. Se nyheterna i bilen som har perfektion in i minsta detalj.

Läs om Santa Fe


Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se