Grattis till vinnarna!

Två vinnare är utnämnda i tävlingen om två takboxar. Grattis Åsa Edin och Alexander Johansson! Och till er andra, misströsta inte – följ @HyundaiSverige på Facebook och Instagram för fler chanser att vinna härliga priser.”


image001

VINN EN TAKBOX

Vad längtar du till? Med Hyundai börjar upplevelsen innan du är framme. Nu kan du vinna en takbox inför fler spännande sportlovsäventyr. Tävla innan 1 mars!

Så här tävlar du!

Välj ett eller flera sätt att medverka – du ökar dina chanser genom att vara med på flera platser.
Två vinnare dras den 1 mars. Vi informerar om vinnande namn här och på sociala medier kl 12, 1 mars.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

nav-instagram

Följ @HyundaiSverige på Instagram och lägg upp en bild av vad du längtar till. Tagga bilden med @HyundaiSverige och #HyundaiSverige så att vi kan se din medverkan. Glöm inte kolla att du har en öppen profil.

Till Hyundai på Instagram

nav-facebook

Följ @HyundaiSverige på Facebook och dela tävlingsbilden som ligger i vårt flöde. Skriv vad du längtar till i kommentarsfältet till vårt inlägg.

Till Hyundai på Facebook

nav-mail

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och skicka ett mail till tavling@hyundai.se där du skriver vad du längtar till. Skriv "takbox" i ämnesraden.

Till Hyundais nyhetsbrev


BILAR GJORDA FÖR ÄVENTYR

Tucson

Crossovern som har skapat försäljningsrekord i Europa och fått toppbetyg i säkerhet. Tucson hyllas av många anledningar. Kolla in den djärva utmanaren som med avancerad teknologi och exklusiv premiumkänsla ger dig njutningen i en storslagen körupplevelse.


Mer om bilen Bygg din bil

Nya Santa Fe 2016

Nya Santa Fe 2016 ger perfektion in i minsta detalj. Från den kraftfulla prestandan till den toppmoderna tekniken och klassledande säkerhetslösningarna. Kolla in nya Santa Fe här.


Mer om bilen Bygg din bil


VAD LÄNGTAR DU TILL?

Tagga dina bilder med #HyundaiSverige.

Förslag på fler artiklar

Privatleasing av Hyundai i20 - prop 930x500

Så funkar privatleasing

Att få en ny bil utan att behöva ta lån eller oroa sig för extra kostnader – det är två av anledningarna till att privatleasing blivit så populärt. Såhär funkar nya trenden.
Läs om privatleasing

Tucson instrumentpanel - prop 290x160

Biltekniken du inte kommer vilja leva utan

Den tekniska utvecklingen i bilar har gått både snabbt och långt de senaste åren. Vilka funktioner älskas i dag i nya bilar? Här berättar vi om finesserna.
Läs om nya biltekniken

Santa Fe FL2016 Kampanjbild prop 290x160

Nya Santa Fe 2016 är här!

Premiär för en ny generation av succén Hyundai Santa Fe. Se nyheterna i bilen som har perfektion in i minsta detalj.
Läs om nya Santa Fe 2016


Tillbaka till Hyundai Magazine

GÅ TILLBAKA
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se