Vinn en halvdagssegling

7 oktober för dig & två vänner

Drömmer du om öppet vatten och en oförglömlig segeltur?

Hyundaibåten är en av världens största och snabbaste enskrovskappseglingsbåtar och nu kan du vara med och tävla om en halvdagssegling för att få uppleva den live. Vi tävlar ut totalt 18 platser för en halvdagssegling med avfärd i Nynäshamn. Vem tar du med dig om du vinner?

För att tävla behöver du svara på dessa två frågor i en kommentar till inlägget:

• Vilken är den snabbaste hasigheten som mätts upp för Hyundai båden?
• Nästa vecka lanserar vi det senaste tillskottet i IONIQ-familjen, IONIQ plug-in. Vilken IONIQ skulle du välja och varför?

Villkor

Tävlingen pågår mellan 20 september och den 1 oktober och vinnarna kommer att kontaktas senast måndagen den 2 oktober. Det är totalt 6 stycken vinnare som vinner 3 platser var.

Här kan du läsa om vilka villkor som gäller för deltagande i tävlingen.

 1. Du måste vara 18 år för att vara med och tävla. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn och ort att publiceras här.
 2. Genom att godkänna dessa villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.
 3. Ansvarig för tävlingen är Hyundai Bilar AB.
 4. För att delta i tävling måste du bo i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen.
 5. Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen intygar du att bidraget är ditt eget och överlåter upphovsrätten av ditt bidrag till Hyundai Bilar AB.
 6. Vinnarna utses av en jury bestående av anställda på Hyundai bilar AB. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
 7. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person.
 8. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via ett privat meddelande på Facebook. Vinnarna kan också komma att publiceras på Hyundai Sveriges Faceook sida.
 9. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.
 10. Anställda på Hyundai Bilar AB eller deras anhöriga får inte delta i tävlingen.
 11. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuella transporter samt skatt som uppstår till följd av vinsten.
 12. Denna tävling är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook.
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se