Vad längtar du till efter ett lopp eller hårt träningspass?

Se härligt inspirerande svar från vår tävling om startplatser till Vansbrosimningen och en våtdräkt.

Grattis till vinnaren av våtdräkten!

”Jag önskar att mina bästa löparvänner kunde finnas med mig, vid varje målgång!”
– @Suss18, vinnare av våtdräkt i Hyundais tävling ”Vad längtar du till”.

våtdräksvinnare

”Jag började springa för fyra år sedan och har sprungit två marathon och förhoppningsvis snart tre (Sthlm nästa vecka)!! Vad jag ser fram emot i min träning är resan mot målet tillsammans med mina bästa löparvänner i @pinkrunnershelsingborg som jag lärde känna genom löpningen! Tillsammans är vi starka och har så roligt ihop. Vi delar glädjen, men även de svåra stunderna. Löpningen har vi ihop men nu står jag ensam #motnyamål då jag ska göra en #svenskklassiker. Jag önskar att de kunde finnas med mig, vid varje målgång! Det är det jag längtar och drömmer om.” /@Suss18

tavling-vansbrosimningen-health-by-ellen
”Efter ett hårt träningspass längtar jag till att sitta här. I lugnet, på landet, på min trappa i soldiset med en kopp kaffe. Ingenting läker en sargad kropp eller knopp så bra.”
Åsa Grönlund

@Aifos k
”That pre-race excitement pictured. Can’t wait for @hogakustenswimrun”.
@Aifos_k

@carlsson 122
”Finns nästan bara en sak som väger upp det mesta efter tävling/träning – mat. Och får man välja så gärna en grillad köttbit av Texasmodell.”
@carlsson_122

”Jag har bara simmat Vansbrosimmet en gång än så länge. Det var 2014 och jag var nästan den enda personen som körde utan våtdräkt. Efter det loppet längtade jag efter min varma säng för det var väldigt kallt att komma upp från vattnet. Annars, efter ett hårt träningspass i bassängen, längtar jag efter en stor, fet och god kebabpizza. Med extra ost, strips på och beasås och mellansås. Sen mjölk som dryck. Då mår man som en kung.”
Alexander Sjöström

”Efter öppet spår längtade jag otroligt mycket efter en varm och härlig dusch. Problemet var ju bara att ta av sig då hela kroppen värkte ...Men innan duschen var det så himla gott med en kexchoklad så det är något jag längtar efter när jag kört hårt.”
Kaisa Askerlund

”Jag älskar simning i öppet vatten och särskilt Vansbrosimningen. Efter ett hårt lopp längtar jag efter tre saker, en kopp kaffe, en härlig kram från någon (vem som helst, gärna en medtävlande) och strax därefter börjar jag längta till nästa lopp!”
Malin Gauffin

”Vad min längtan är går att förklara, läs här nedanför bara, så får ni se hur jag svara:
Några dagar ledig få vara och då kunna fara, till Disneyland i Paris underbara, med mina söner rara och samtidigt ändå på bensinpengarna spara!?”
Jill Sonelin

”Möta resten av familjen efter loppet, som också har simmat vansbrosimningen resp genomfört andra Vansbro swimrun, och visa att gubben fortfarande lever med en ny bästa familjetid, kanske.”
Urban Axols

”Jag längtar efter att tryggt, säkert och bekvämt ta mig hem till bostaden.”
Caroline Svensson

Psst! Vill du köpa simprylar inför tävlingen?

Som Hyundaifan får du 15% rabatt hos tyrsverige.se. om du anger koden ”hyundai”.

"För en aktiv livvstil är Tucson optimal"

- Mikael Nelker, Triathlet, om Hyundai Tucson
Läs hela intervjun

”Under varje träningspass längtar jag efter den underbara känslan av tillfredsställande av att kroppen är slutkörd men ändå pigg. Men framförallt längtar jag efter en dusch och mjukiskläderna!”
Frida Wennerberg

”Det jag längtar till efter ett träningspass är dels att få ge sig ut igen men också att få slänga sig i soffan med en bra serie och något gott att äta. Att träna är fantastiskt, framförallt för själen. Det gör att man orkar se livet lite mer positivt.”
Louise Lilja

”Känslan som infinner sig efter att man kört skiten ur kroppen är grym, en känsla mixad av smärta och välbehag. Det är det första jag längtar efter, sedan behöver man ju kaloriboosta lite så en kall öl och en pizza kan man ta utan dåligt samvete.”
Hans Löfdahl

”Att jag hör en taktfast trumma och en liten hejarklack på en säg fem personer som ropar "heja Anna", "vad bra du är" och hejar fram mig när jag går i mål. När jag kommer upp ur vattnet så önskar jag att de kramar mig och berömmer min insats. Kommer nog vara ganska törstig så en flaska Vitamin Well kaktus lime citron får de gärna bjuda på. Ingen iskall.
Det önskar jag. Hejarklack med trummor och en flaska dricka. Att det blir en bra bild till Instagram.”
Anna Finnman

”I år blir det tjejklassikern. En milstolpe i livet för mig som är 45 år. Efter ett hårt träningspass själv blir det bananer, vatten, stretch och vila på soffan. Efter träningspass med vänner blir det eftersnack, fika etc. Efter ett lopp vill man hoppa jämfota och skrika ”vi fixade det”. Efter dusch och uppnådda tävlingar bör man fira det med dem man tävlat. Så mycket gemenskap, glädje och energi man får. Skumpa kanske.”
Christina

”Efter en tävling eller ett tufft långpass längtar jag hem till min fina familj! Jag är så lyckligt lottad att jag har fem underbara barn och det bästa som finns är att gosa ned sig i soffan med dem när man är riktigt härligt slut i kroppen! Ännu bättre blir det om det råkar finnas lite salt godis till hands.”
Monique Stalås Hörnsten

tavling-vansbrosimningen-monika
”Eftet ett lopp eller hårt träningspass vill jag ha någonting gott att äta i trevligt sällskap.”
@monikawounder

tavling-vansbrosimningen-health-by-ellen
”Efter ett lopp eller träningspass längtar jag till att få stanna upp en stund och njuta av prestationen.”
@health.by.ellen

Tävling Vansbrosimningen
”Inget slår plättar efter en målgång eller ett träningspass.”
@mammamartina

Följ oss på Instagram

Följ HyundaiSverige på Instagram för att löpande få reda på kommande tävlingar. Vill du redan nu berätta vad du längtar till efter ett lopp eller hårt träningspass? Tagga bilden med @HyundaiSverige, #vadlängtardutill och #hyundaisverige, och se till att du har en öppen profil så att vi kan se ditt bidrag.

Följ oss på Facebook

Gå till Hyundai Sverige på Facebook och gilla vår sida. Här lägger vi då och då upp nya tävlingar.


Se fler upplevelser att längta till

- med nya Hyundai i20 Active

Hyundai Tuscon ny beskuren

Succébilen Tucson

SUVen Tucson har gjort succé med försäljningsrekord på bara några veckor. Premiumkänslan är tydlig i varje detalj, men om du vill sänka priset lite är tvåhjulsdrift vägen att välja. Inköpspriset blir hela 20 000 kronor lägre när du väljer tvåhjulsdrift!

Mer om bilen Bygg din bil

Hyundai i20 Active beskuren

Kaxiga i20 Active

I maj lanserar Hyundai ett spännande alternativ i crossoversegmentet. Hyundai i20 Active är en kompakt crossover som tack vare en turbomotor, dubbelkopplingslåda och sportiga designdetaljer ger rikligt med körglädje. Priset? Börjar så lågt som 159 900 kr.

Mer om bilen Bygg din bil


Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se