SUV

När du är redo för äventyr

nexo kona png

SUV:ar är älskade för sin komfort, och omnämns ofta som en passande familjebil tack vare sin flexibilitet och rymlighet. Bekvämligheten som höjden och storleken på bilen medför, gör att en SUV passar lika bra i stan som på sämre väglag.

Därför är det inte bara familjer som tilltalas av SUV:ar. För den aktiva är det en perfekt bil inför långa resor med mycket packning eller på osäkert väglag, tack vare stabiliteten. Den höga sittpositionen, som är både ergonomisk och säker, är också uppskattad. Oavsett vad ditt liv kräver av din bil, hjälper en SUV dig att möta de äventyren.

Hitta Hyundaihandlare Kontakta oss

Upptäck våra SUV:ar

Kona-menu-side

KONA

  • Prisad och självsäker design som utmärker sig

UPPTÄCK KONA

kona-electric-menu-side

KONA Electric

  • Upplev Europas första eldrivna kompakt-SUV

UPPTÄCK KONA ELECTRIC

tucson-side

Tucson

  • Vår storsäljare - nu som effektiv mildhybrid

UPPTÄCK TUCSON

Nexo-clearcut-side

NEXO

  • Vår bränslecellsbil med vattenånga som enda utsläpp

UPPTÄCK NEXO

nya-SantaFe-DM-Menu-Image-side

Santa Fe

  • Perfekt för familjen eller dig som behöver extra utrymme

UPPTÄCK SANTA FE

Därför ska du välja en SUV

3 anledningar till varför vi älskar dem

Storleken

Det stora lastutrymmet gör SUV:ar anpassningsbara, redo att ta sig an dina äventyr. Barnvagn, skidor, packning - en SUV sväljer det mesta, ofta mer än en crossover. Om du verkligen vill utmana bilens kapacitet kan du fälla ned baksätet för att utöka lastutrymmet ytterligare.

Komforten

Den höga sittpositionen är både komfortabel och säker, eftersom den ger dig en bra överblick över vägen. Eftersom det finns gott om utrymme i bilen, sitter dessutom alla bekvämt - även när den är fullastad.

Friheten

Med en SUV begränsas du inte av sämre underlag, som spåriga och ojämna skogsvägar. Känn dig därför säker på att din bil kan ta dig vart du vill, i alla väder. Med två- eller fyrhjulsdrift, en stark motor och bra sikt är ni redo för nya äventyr.

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

Vill du läsa mer?

kona lästips

5 SAKER DU VILL VETA OM NYA KONA

Läs artikeln

nexo lästips

UPPTÄCK NEXO - VÅR HELT NYA ELBIL

Läs artikeln

lästips suv

HITTA SUV:EN SOM PASSAR DIG

Läs artikeln

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se