Guide Bil Valg Topbanner 2

Det finns en Hyundai för alla sommaräventyr

Väck äventyrslusten med en ny Hyundai i sommar! Vi har ett brett sortiment med allt från smidiga citysmarta bilar till rymliga SUV:ar och innovativa elbilar. Välj den drivkraft som bäst matchar ditt liv och dina behov. När du provkör din favorit hos din lokala Hyundai-återförsäljare får du en svalkande glass efteråt – ett sommaräventyr i sig!

Smidiga bilar för stadsnära sommarutflykter

Våra smidiga citybilar har snygg design och förvånansvärt gott om utrymme. Passar dig som kör mycket i stan och vill ägna sommaren åt spontana utflykter och salta dopp.
i10

i10

i10 är trots sin lilla storlek imponerande rymlig, rolig att köra och fylld med massor av säkerhetsutrustning. Dessutom är bagageutrymmet ett av de största i klassen.

Utforska i10
i20

i20

i20 har en design som sticker ut från mängden och lämpar sig väl för vardagen i city. Den rymliga kupén och bagageutrymmet har plats för både sportutrustning, shopping och annat.

Utforska i20
BAYON

BAYON

BAYON är överraskande rymlig och har en oförglömlig sportig design. En modern crossover för dig som önskar fantastisk överblick i trafiken och klassledande säkerhet.

Utforska BAYON

Rymliga bilar för fartfyllda sommarupplevelser

Kanotfärd eller campinghelg? Vilken är dina drömmars sommaraktivitet? Välj en kraftfull SUV eller kombi med gott om plats och smart teknik som enkelt tar dig dit du vill.
IONIQ 5

IONIQ 5

IONIQ 5 är en innovativ elbil med distinkt design, blixtsnabb uppladdning och upp till 507 km räckvidd. Den har även vunnit World Car of the Year 2022.

Utforska IONIQ 5
SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid är lyxig och mångsidig familje-SUV som passar dig som vill optimera din bränsleekonomi och sänka dina koldioxidutsläpp under körning.

Utforska SANTA FE Hybrid
i30 Kombi

i30 Kombi

i30 Kombi är en sportig och rymlig familjebil med stort fokus på säkerhet och komfort. Bagageutrymmet på 602 liter öppnar upp för många härliga äventyr.

Utforska i30 Kombi

Praktiska bilar för somriga familjeaktiviteter

Strandleksaker, barnvagn och ombyten för fem? Våra säkra och bekväma familjebilar rymmer allt som ni kan tänkas behöva på sommarens resmål.
TUCSON

TUCSON

TUCSON är en mångsidig och rymlig SUV med revolutionerande design. Den höga motorprestandan gör att du kan dra tungt och den kan fås med fyrhjulsdrift.

Utforska TUCSON
i30

i30

i30 är en praktisk familjebil som trots sitt stora säkerhetsfokus inte kompromissar med stilen. Lägg till ett bagageutrymme på 602 liter och du är redo för det mesta.

Utforska i30
SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid är vår största och lyxigaste SUV med fyrhjulsdrift som standard. Den passar dig som söker en rymlig och pålitlig bil som kan ta dig fram i alla väder.

Utforska SANTA FE Plug-in Hybrid
Fortfarande osäker? Vi guidar dig till rätt Hyundai!

Fortfarande osäker? Vi guidar dig till rätt Hyundai!

Djupdyk i vår informativa bilguide för att hitta den Hyundai som passar dig allra bäst.

Till guiden
Provkör och få en svalkande glass

Provkör och få en svalkande glass

I sommar bjuder vi på en svalkande glass efter din provkörning, för alla kan behöva en god paus.

Boka provkörning
Kul för de små i baksätet

Kul för de små i baksätet

Resan kan bli lång för de små, ladda ner vårt bilbingo och en målarbild så är de roade en stund. Vill du ha mer underhållning eller tips? Då har vi samlat det till dig här.

Ladda ner