hyundai-i20-smabil-prop960x500

Småbilar – därför älskas de

Pigga, snygga, ekonomiska och lätta att parkera. Det är några av skälen till att småbilarna får tummen upp.

Småbilar fortsätter att öka i poplaritet. Speciellt i storstadsregionerna mottas de kompakta bilarna med värme. Är du också nyfiken på vad som gör att så många gillar att köra bil i litet format? Här är de populäraste argumenten:

Ekonomi

Inköpspris och driftkostnad är viktiga anledningar till att många bilägare köper en mindre bilmodell. Om ni inte är så många i familjen fyller en liten bil ofta behoven utan att ge avkall på komfort och körglädje.

Miljö

Lägre bränsleförbrukning innebär mindre utsläpp. En halv liter/milen klarar man sig på vid blandad körning med Hyundais i10 och i20. Bättre för miljön - bättre för plånboken.

Smidighet

Med en liten bil kniper du parkeringsplatserna andra inte får plats i. Minimalt behov av svängrum gör att du parkerar som ett proffs. Perfekt för stadskörning.

Design

Det är hos de små bilarna de kaxigaste karosslinjerna och den mest lekfulla designen finns. Många som fastnar för småbilssegmentet letar efter en bil som matchar deras personliga stil.

Säkerhet

Nya bilar har som regel bättre säkerhetsutrustning än äldre modeller. Måste du välja mellan nytt och begagnat kan det därför vara ett bättre val att köpa en mindre bil i nyare årsmodell, som tack vare storleken är lite billigare, än en större, begagnad bil.


”Liten, tyst, lättkörd och bensinsnål!”

Margaretha Brunström om i10

”Riktigt snygg och lagom storlek på bil.”

Maria Grönbeck Moretto om i20

”En pigg bil med bra komfort.”

Inger Olsson om i20

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se