SMÅBILAR

Smidiga, snåla och snygga

i10 nu

Det finns flera anledningar till att välja en småbil. De är smidiga, perfekta för stadskörning, samt bränslesnåla. Därför är små bilar ett utmärkt val för dig som tycker att mindre är mer. Mindre utgifter, mindre utsläpp och mindre bil - för en större körupplevelse.

Samtidigt är nya småbilar ofta utrustade med moderna teknik- och säkerhetsfunktioner, samt rymliga för sin storlek. Det gör att de uppfyller de flesta behov som finns även för längre familjeresor, eller som en andrabil.

Hitta Hyundaihandlare Kontakta oss

Upptäck våra småbilar

Nya-i10--SIDE-menu-image

i10

  • Vår minsta och smidigaste modell, perfekt för stadskörning

UPPTÄCK i10

meny i20

i20

  • Både smidig och rymlig med 326 l utrymme

UPPTÄCK i20

”Liten, tyst, lättkörd och bensinsnål!”

Margaretha Brunström om i10

”Riktigt snygg och lagom storlek på bil.”

Maria Grönbeck Moretto om i20

”En pigg bil med bra komfort.”

Inger Olsson om i20

Därför ska du välja en småbil

3 anledningar till varför vi älskar dem

Ekonomi

Inköpspris och driftkostnad är viktiga anledningar till att många bilägare köper en mindre bilmodell. Om ni inte är så många i familjen fyller en liten bil ofta behoven utan att ge avkall på komfort och körglädje.

Miljö

Lägre bränsleförbrukning innebär mindre utsläpp. En halv liter/milen klarar man sig på vid blandad körning med Hyundais i10 och i20. Bättre för miljön - bättre för plånboken.

Smidighet

Med en liten bil kniper du parkeringsplatserna andra inte får plats i. Minimalt behov av svängrum gör att du parkerar som ett proffs. Perfekt för stadskörning.

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

Vill du läsa mer?

i20 cropped artikelbild

SÅ UTVECKLAR RALLY VÅRA PERSONBILAR

Läs artikeln

8 tips artikelbild

DET SÄGER PRESSEN OM i30 N

Läs artikeln

i30 kombi klippt artikelbild

6 FUNKTIONER DU INTE VILL VARA UTAN

Läs artikeln

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se