VÄLKOMMEN TILL HYUNDAI SKÅNE


Upptäck nya i30-familjen.

Nya i30 har den senaste säkerhetstekniken, stilren design, nya uppkopplingsmöjligheter och mycket mer. Välj mellan nya i30 Kombi och i30 5-dörrars. Kontakta din närmaste Hyundaihandlare för att få veta mer!

Mer om bilarna

i30 5-d

Nya

i30 5-dörrars

Med sin tidlösa design, smarta teknik och avancerade uppkopplingsmöjligheter är nya i30 bilen för den moderna människan.

Pris från 174 900 kr

Bygg din bil Läs mer om bilen

i30 Kombi

Nya

i30 Kombi

Ny snygg design, enastående bränsleekonomi och senaste säkerhetsfunktionerna gör i30 Kombi till ett självklart val för den moderna familjen.

Pris från 184 900 kr

Bygg din bilLäs mer om bilen

Premiär för nya IONIQ plug-in!ionoiq-plug-in-splash-premiarNu är nya laddhybriden IONIQ plug-in här – det senaste tillskottet i IONIQ-familjen. Hyundai IONIQ är bilen som ger dig möjlighet att välja en nivå av eldrift som är perfekt för dig – hybrid, laddhybrid eller elbil. Samtliga med klassledande egenskaper och prestanda samt toppbetyg i Euro NCAP:s rigorösa säkerhetstester. Boka en provkörning redan idag!

Läs mer om bilenBoka en provkörning

Vilket paket väljer du?

Välj det utrustningspaket som passar dig bäst.


comfort-eco

ComfortEco

IONIQ plug-in


Förmånsvärde från

933 kr/mån*

Pris från 304 900 kr**


- Automatisk klimatanläggning
- Backkamera
- Instrumentgrupp "Supervision"med 4.2" LCD-display
+ 52 andra utrustningsdetaljer

Bygg bilen


premium-eco

PremiumEco

IONIQ plug-in


Förmånsvärde från

1 004 kr/mån*

Pris från 322 900 kr**


- Döda vinkeln-varning
- Sladdlös Qi-mobilladdare
- Nyckellöst låssytem "Smartkey" med knappstart
+ 79 andra utrustningsdetaljer

Bygg bilen


premium-eco-plus

PremiumEcoPlus

IONIQ plug-in


Förmånsvärde från

1 062 kr/mån*

Pris från 337 900 kr**


- Läderklädsel
- Sportpedaler med metalldekor
- Elmanövrerad förarstol med minnesfunktion
+ 81 andra utrustningsdetaljer

Bygg bilen

Upptäck specialversionerna Move!

Nu ingår tillbehörspaket upp till ett värde av 25 000 kr.

move-kombo-erbjudandebild-2

Välj mellan klassledande småbilen i20 Move! eller populära SUVen Tucson Move! Smart utrustning och djärv design – till riktigt bra kampanjpriser. Läs mer om bilarna här

i20 Move! från 119 900 kr


Tucson Move! från 274 900 krBygg din i20 Move! Bygg din Tucson Move!

Storhet i en liten bil.

Hyundai i10 – just nu från 109 900 kr.

Kampanjbil-Nya-Hyundai-i10-bil-splash-spara8

i10 är vår minsta bilmodell, men den har en säkerhet, komfort och utrustning som ofta förknippas med större bilar. Det firar vi just nu med ett extra förmånligt pris! Just nu kan du få en Hyundai i10 för 109 900 kr, ordinarie pris 117 900 kr. Erbjudandet gäller endast under en begränsad period.

  • Klassledande utrymmen
  • Moderna uppkopplingsmöjligheter
  • Senaste säkerhetstekniken

Bygg din i10Hitta handlare


samannons-pl-Tucson-artikelbild-lastips1

JONNA JINTONS DRÖMRESA I SANTA FE

Läs artikeln

samannons-pl-Tucson-artikelbild-lastips2

DÄRFÖR GÖR TUCSON SUCCÉ

Läs artikeln

samannons-pl-Tucson-artikelbild-lastips3

NU KAN DU PRIVATLEASA STARKA TUCSON

Till Privatleasing


Allt fler väljer privatleasing

Du slipper lån och behöver inte oroa dig för vare sig servicekostnader eller värdeminskning. Allt du behöver göra är att betala en fast månadsavgift – där allt ingår. Att privatleasing tagit bilbranschen med storm är kanske inte så svårt att förstå. I november 2015 var det hela 22 procent som valde att privatleasa sina bilar och trenden fortsätter att öka.

Så funkar privatleasing

Ny bil till fast månadskostnad

Nu kan du köra populära Hyundai i30 och flera andra storsäljare utan krångel med lån eller oro för oförutsedda utgifter. Med privatleasing får du en helt ny bil till en fast månadskostnad – utan någon handpenning eller krångel med lån. Du leasar bilen i 36 månader eller tills du når 4 500 mil och sedan kan du byta in den mot en helt ny modell. Att gilla nytt har aldrig varit enklare.

Se priser och modeller för privatleasing

Crossovers allt mer populära

Med sin smidighet i stan och styrka på landsvägen har crossovers och suvar blivit ett allt mer populärt alternativ till den traditionella familjekombin. Nu finns en mängd spännande nyheter på marknaden. Crossovern Tuscon har gjort succé med försäljningsrekord på bara några veckor och nyligen lanserades Hyundai i20 Active, en småbil med suv-egenskaper som ger en ovanlig körupplevelse. Dessutom har en ny generation av populära Santa Fe premiär med massor av nya avancerade finesser, tekniska lösningar och förfinade detaljer.

Läs mer


Kampanjer är ej kombinerbara vid försäljning till juridisk person. Vi förbehåller oss för eventuella felskrivningar. Alla priser är av generalagent rekommenderade cirkapriser. Lokala prisavvikelser kan förekomma.

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se