Hyundai Original

Det bästa alternativet för din Hyundai.

Hyundai Originaldelar och Tillbehör är det bästa alternativet för din Hyundai. De är noggrant utvalda och testade för att passa på just din Hyundai. Originaldelarna är tillverkade för att hålla lika hög kvalitet som delarna som monterades när bilen byggdes i fabriken. När du köper Hyundai Orignaltillbehör, som du låter monteras av en auktoriserad Hyundaiverkstad, i samband med köpet av en ny Hyundai får du dessutom 5-års garanti!


Originaldelar

Använd alltid Hyundai Original.

Hyundai originaldelar tillverkas enligt Hyundais specifikationer för att hålla lika hög kvalitet som din bil. Alla originaldelar konstrueras enligt högt ställda kvalitetskrav och genomgår noggranna inspektioner efter varje arbetsmoment. De är grundligt utprovade för att fungera optimalt tillsammans med bilens övriga delar och ge dig högsta säkerhet, livslängd och prestanda.

Hyundais auktoriserade verkstäder använder alltid Hyundai Original reservdelar. En reservdel som inte är tillverkad enligt Hyundais specifikationer kan försämra bilens köregenskaper och förkorta bilens livslängd. Använd därför bara Hyundai Originaldelar för att vara säker på att varje del av din bil

fungerar på bästa möjliga sätt och får den tillförlitlighet och livslängd du förväntar dig. Detta gör att Hyundai Originaldelar också är prisvärda.

Se våra originaldelar här

Söker du en särskild bildel eller reservdel?

Vi kan hjälpa dig att ordna rätt originaldel till din Hyundai. Kontakta din Hyundaiverkstad så hittar vi tillsammans den del du söker. Din närmaste Hyundaiverkstad finns här eller på telefon 020-677 677.


Originaltillbehör

Hos Hyundais auktoriserade verkstäder har vi det mesta med anknytning till din Hyundai. Inte bara bildelar utan allt från GPS-utrustning och multimedia till spolarvätska, aluminiumfälgar, styling, motor- och kupévärmare, däck och kompletta vinterhjul. Våra tillbehör är utprovade för just din Hyundai och vi har ofta prisvärda kampanjerbjudanden.

Under respektive bilmodell kan du se ett urval av tillbehör för din bil. Fler tillbehör finns hos din återförsäljare eller verkstad.

När du kompletterar din nya Hyundai med tillbehör i samband med billeveransen ingår hela fem års garanti. Garantin gäller för följande tillbehörsprodukter som köpts och monterats av en auktoriserad Hyundaiverkstad:

  • Hyundai Original Tillbehör
  • Motorvärmare från Calix, Defa eller Webasto
  • Dragkrokar från Monoflex
  • Extraljusramper från Rindab AB

Boka tid hos ditt serviceställe.

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy
Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din förfrågan och kommer kontakta dig så snart vi kan. Har du några frågor eller funderingar och hellre vill ringa når du oss på 020-677 677. En bekräftelse skickas även till den e-post adress du angivit


Originalservice och
Originalservice 6+

Fackmässigt arbete, personligt bemötande och besökstid som passar dig. En auktoriserad verkstad ger din bil rätt service, reparation och tillbehör.

Läs mer

Säsongskontroller

Varje årstid ställer sina krav på bilen. Våra tekniker förbereder så att din bil klarar snö och is inför vintern och de långa bilturerna på sommaren.

Läs mer

Förbesiktning

Slipp överraskningar när du ska på bilbesiktning. Kom till din Hyundaiverkstad så gör de en kostnadsfri kontroll av din bil innan du kör till besiktningen.

Läs mer

Reparation och slitage

Vi reparerar såväl skador som slitage så att din bil fortsätter vara av högsta kvalitet. Till exempel vid stenskott, bromsbyte och karosskador.

Läs mer

Däck och hjul

Spara tid, kraft och utrymme – lämna in din bil för byte av hjul hos oss. Däcken kontrolleras av våra experter så att du färdas säkert.

Läs mer

Multimedia och
navigation

När du servar bilen hos en Hyundaiverkstad utförs en uppdatering av ditt navigationssystem. Här får du även info om hur du ansluter din mobiltelefeon.

Läs mer

Hyundai Original

Originaldelar och tillbehör är det bästa alternativet för din Hyundai. De är tillverkade för att hålla lika hög kvalitet som delarna som monterades när bilen byggdes i fabriken.

Läs mer

Program-
uppdateringar

När du servar bilen hos en Hyundaiverkstad uppdaterar vi alltid med den senaste mjukvaran för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt bilägande.

Läs mer
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se