Vinn en resa till Premier League

Vinn en resa till Premier League

CHELSEA

Så här enkelt är det att vinna en fantastisk fotbollsupplevelse i London

Det enda du behöver göra för att ta dig till en riktig Premier League-match på Stamford Bridge, är att provköra en Hyundai under perioden 1 oktober till 30 oktober 2019 – och ladda upp en bild på dig själv med Hyundais fotoram på Instagram (obs! använd #dreamswithhyundai och #hyundaisverige).

Vi lottar ut en fotbollsresa för 2 personer till ett värde av 30 000 kronor. Priset omfattar flyg tur-och-retur till London, 4 övernattningar, transfer till och från hotellet, mat och dryck på de planerade evenemangen, rundtur i London, rundtur på Chelseas fotbollsmuseum och 2 biljetter i kategori 1 till en Premier League-match! Vinnaren av resan till Chelsea meddelas direkt och offentliggörs på Hyundais Facebooksida den 15 november 2019.

Tävlingen pågår från den 1-30 oktober. Priset kommer att lösas in i början av december 2019. Det kommer att dras lott bland alla svenska deltagare som har provkört en bil och lagt upp en bild med de nämnda #. Vinnaren meddelas direkt och offentliggörs på Hyundai Sveriges Facebooksida den 15 november. Deltagare ska vara minst 18 år och ha ett giltigt körkort. Resan inkluderar 3 övernattningar i London, flygresa, transfer från flygplatsen till hotellet, mat och dryck på de planerade evenemangen, 2 biljetter i kategori 1. Totalt värde är 30 000 kr. Vinnaren måste själv ta sig till en svensk flygplats samt ha med sig fickpengar. Priset kan inte bytas mot kontanter. Om vinnaren inte kan delta vid den planerade tidpunkten förfaller vinsten. Anställda på Hyundai Sverige, Hyundai-återförsäljare och deras anställda får inte delta i tävlingen. Förbehåll för ändringar i programmet.