Santa Fe Phev Features Topbanner

Privatleasa en 7-sitsig bil från Hyundai

För dig som gillar att åka på äventyr med hela kompisgänget eller har en familj som består av fler än fem personer är en 7-sitsig bil det perfekta valet. Privatleasar du 7-sitsiga SANTA FE får du njuta av en riktigt rymlig SUV med hög komfort och avancerade säkerhetsfunktioner.
SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Privatleasing från

8 372 kr/mån*

Inkl. bl.a.:

  • 10,25" pekskärm m. navigationssystem
  • 12" TFT LCD instrumentering
  • Autobroms med detektering av fotgängare, fordon och cyklister
  • Dödavinkelvarnare m. varning för korsande trafik vid backning
  • KRELL premium ljudsystem med 12 högtalare
  • Läderklädsel

 

*Privatleasingpris vid 20 000 kr kontantinsats. Privatleasingpris utan kontantinsats från 8 981 kr. Baserat på 36 mån leasing, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 1 000 mil/år, övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning sker. Pris exkl. serviceavtal med reservation för ev. räntejustering. Gäller till och med 2024-05-31, för leverans innan 2024-06-15. Kontakta din återförsäljare för tillgängliga specifikationer. Kan ej kombineras med andra kampanjer och rabatter. Med reservation för slutförsäljning.

Fördelar med att privatleasa en stor bil

Gott om utrymme

Gott om utrymme

En bilmodell med sju platser erbjuder gott om förvaringsutrymme, bekväma sittplatser och stort benutrymme. Du får enkelt plats med all önskad packning förutom ditt resesällskap.

 

Hög säkerhet

Hög säkerhet

En 7-sitsig bil är stabil på vägen. SANTA Fe har dessutom en hög körposition som ger bra översikt över vägen. Givetvis är den också utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner.

Stor framkomlighet

Stor framkomlighet

En större bil med en kraftfull motor klarar av de flesta väder och underlag. SANTA FE har även fyrhjulsdrift som standard vilket gör det enkelt att köra på både snö, grus och lera.

7-sitsiga SANTA FE är bra att leasa om…

✓ Du vill kunna köra på el

Vår sjusitsiga SANTA FE finns som laddhybrid. Väljer du denna typ av drivlina får du det bästa av två världar då bilen drivs av både en traditionell bensinmotor och en elmotor.

✓ Gillar lyxig design

SANTA FE är kraftfull och elegant på samma gång. Stor frontgrill, T-formade LED-varselljus och en modern interiör – önskar du ännu mer elegans kan ett Luxury-paket köpas till.

✓ Önskar fyrhjulsdrift

Fyrhjulsdrift är standard på SANTA FE och förser alla fyra hjul med drivkraft samtidigt. Detta förbättrar bland annat stabiliteten i kurvor och greppet på halt underlag.

Santa Fe Design Breaker Stor 1
Santa Fe Egenskaber Breaker Lille 1
Privatleasing med Hyundai

Privatleasing med Hyundai

När du privatleasar en bil från Hyundai får du en ny bil till ett fördelaktigt månadspris. Eftersom du inte äger bilen behöver inte bry dig om bilens värdeminskning. Privatleasing kan också vara en fördel om du vill prova på att köra på till exempel el i en laddhybrid.

Läs mer
Leasa en SUV från Hyundai

Leasa en SUV från Hyundai

Mycket plats, hög säkerhet och bra överblick över trafiken är några fördelar med att privatleasa en SUV från Hyundai. Du får även modern design, oslagbar komfort och högt insteg som gör det enkelt att kliva in och ur bilen. Se alla modeller och hitta din favorit.

Privatleasa en plug-in hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid

När du väljer att privatleasa en plug-in hybrid får du det bästa av två världar. Bilen drivs nämligen av både en förbränningsmotor och en elmotor. Alla våra plug-in hybrider kommer med imponerande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner och hög komfort.

Läs mer

Vad vill du läsa mer om?

Hyundai privatleasing

Hyundai privatleasing

Se alla våra modeller

Se alla våra modeller

Privatleasa en elbil

Privatleasa en elbil

Privatleasa en hybrid

Privatleasa en hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid