PRESTANDABILAR

För maximal körglädje

i30 PD N Performance Blue

Att definiera en prestandabil kan vara svårt. Att däremot känna vad det är när man sätter sig bakom ratten - det är enkelt. Med den starka motorn och den fulla kontrollen blir det omöjligt att hålla tillbaka leendet.

En prestandabil, eller sportbil, är en perfekt bil för dig som älskar att köra, och vill att varje sträcka ska vara en upplevelse. Låt vardagen bli ett äventyr, genom att välkomna mer racing.

Hitta Hyundaihandlare Kontakta oss

Upptäck vår prestandabil


i30 N

  • Skapad för att sätta ett leende på dina läppar
  • Upp till 275 hk och maximalt vridmoment på 353 Nm
  • Utrustad med fem olika körlägen; från ECO till N

UPPTÄCK i30 N

i30 N side

Därför ska du välja en prestandabil

3 anledningar till varför vi älskar dem

Maximal körglädje

Hästkrafterna, vridmomentet, banbilsfunktionerna. Låt begreppet maximal körglädje nå en ny nivå, när du sätter dig bakom ratten på en prestandabil.

Vardagslyx

De flesta som har en bil kör den varje dag. Med en prestandabil förvandlas alla de små stunderna i vardagen till lyxig tid som du inte skulle byta bort mot något annat.

Kontroll

Med möjlighet att kunna styra över din bil in i minsta detalj, som att välja mellan flertalet körlägen, kan du noga kontrollera körningen i prestandabilar - som en riktig rallyförare.

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

Vill du läsa mer?

rally lästips

SÅ UTVECKLAR RALLY VÅRA PERSONBILAR

Läs artikeln

i30 n lästips

DET HÄR SÄGER PRESSEN OM i30 N

Läs artikeln

lästips funktioner

6 FUNKTIONER DU INTE VILL VARA UTAN

Läs artikeln

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se