Topbanner 2

Elektrifiera din morgondag. Take Charge.

Att ligga i framkant har alltid varit vår passion. Ny teknologi, smarta idéer och annorlunda lösningar har gjort att vi på Hyundai kan låta dig köra morgondagens bilar, redan idag. Vi har ett av marknadens bredaste utbud av elektrifierade bilar – för vi är övertygade om att framtiden bjuder på massor av laddade körupplevelser. Ta kontroll över morgondagen tillsammans med oss.

Framtidens plattform är här

Vår senaste elbil IONIQ 5 bygger på vår nya helt elektriska plattform, E-GMP, som står för Electric-Global Modular Platform. Detta gör att vi har kunnat förverkliga en elbilsupplevelse utöver det vanliga med: supersnabb uppladdning, lång räckvidd, massor av plats, blixtsnabb acceleration och exceptionell dragkapacitet. Många av våra kommande elbilar ska baseras på samma plattform – så att vi kan fortsätta överträffa dina förväntningar.

Våra elektrifierade bilar

Vi tror att elektrifierade bilar är vägen framåt och utvecklingen går blixtsnabbt. En bil som drivs helt eller delvis på el kan idag uppfylla samma behov som en bil med konventionell förbränningsmotor. Och på många sätt gör den elektriska utvecklingen bilägandet ännu bättre, med en tystare upplevelse i kupén och lägre eller inga koldioxidutsläpp under körning.

IONIQ 5

IONIQ 5

Stilren design och blixtsnabb laddning med en dragvikt på 1 600 kg.

Läs mer
 KONA Electric

KONA Electric

Kompakt e-SUV med kaxig design och två olika batteripaket.

Läs mer
SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Sjusitsig lyxig laddhybrid med fyrhjulsdrift som standard.

Läs mer
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Populär laddhybrid med räckvidd upp till 62 km.

Läs mer
NEXO

NEXO

Helt vätgasdriven elbil som endast släpper ut vatten.

Läs mer
Today's Office. Powered by IONIQ 5.

Today's Office. Powered by IONIQ 5.

Tillsammans med den finska arkitekt- och designbyrån Studio Puisto Architects har vi skapat en unik kontorsplats mitt i naturen i form av en hållbart producerad stuga. Projektet går under namnet Today´s Office och alla elektriska bekvämligheter i stugan drivs av vår elbil IONIQ 5. Tack vare bilens smarta Vechicle-to-Load-funktion (V2L) kan den förvandlas till en stor powerbank – ett konkret sätt att visa att det bara fantasin som sätter gränser för var du kan arbeta och leva bekvämt.

Läs mer

Tillåt kakor att titta på videon

Koldioxidneutralitet 2045

Under årets bil- och mobilitetsmässa IAA i Tyskland, offentliggjorde Hyundai Motor en ny framtidsstrategi. Innan 2040 ska vi ha minskat våra koldioxidutsläpp till 75% lägre än 2019 års nivå, och redan fem år senare uppnått koldioxidneutralitet i samtliga produkter och globala verksamheter. För att nå målet kommer vi att: utöka sortimentet för hållbar mobilitet, utveckla nästa generations plattformar och investera i gröna energi- och tekniklösningar.

Läs mer