IONIQ Electric

IONIQ Electric

IONIQ Electric - säg hejdå till CO2!
Upptäck IONIQ Electric med stilren design och en mängd nya funktioner.
HY Ioniq EV High 34Front Layered

Klimatbonusbil på 100% el! Föregångaren utsågs till den renaste bilen i sin klass av den tyska utgåvan av M Sverige. Och den nya IONIQ Electric har ännu mer fokus på miljön: På en enda laddning når nya IONIQ Electric en räckvidd på upp till 311 km (WLTP) – helt utan CO2 utsläpp. Dessutom med klimatbonus på 60 000 kr (ej inräknat i priserna)! 

120812 Hyundai Progress 1440X810 IONIQ Electric

Vridmomentet på den elektriska motorn (100 kW) drivs av ett nytt och effektivt 38,3 kWh lithium-ion-polymer-batteri som endast behöver 54 minuter för att ladda upp till 80%, när du ansluter till en 100 kW-laddningsstation, och 57 min för att ladda upp till 80% vid en 50 kW-laddningsstation. Snabbt, enkelt, hållbart!

Layer 10

IONIQ Electric är en klimatbonusbil. En klimatbonusbil släpper ut mindre än 60g CO2 per kilometer. Den kan drivas av el, etanol, biogas eller andra förnybara drivmedel. Till bonusbilar kan även hybridbilar räknas, dvs bilar som drivs i kombination med elmotor.

Du kan läsa mer om klimatbonus (bonus-malus) här.

Bluelink 2

Hyundais mobilapp BlueLink gör det lättare än någonsin att vara uppkopplad mot din bil. BlueLink Connected Car Service håller dig uppkopplad direkt mot din nya IONIQ Electric med online röstigenkänning och ett stort antal funktioner som förhöjer din körglädje. Hyundai BlueLink-appen kräver en BlueLink-utrustad bil för att fungera. 

Läs mer om nya IONIQ Electric

 

Besök modellsida