Communities Topbanner

Samhällsprojekt och partnerskap

Samarbeten för en mer hållbar framtid

Att samarbeta kring hållbarhetslösningar tycker vi på Hyundai är ett av de effektivaste sätten att förbättra vår värld på. Därför främjar vi en rad olika partnerskap och samhällsprojekt för att snabbare skapa en mer hållbar framtid.
Samarbete med globala organisationer

Samarbete med globala organisationer

I arbetet mot en hållbar framtid anser vi på Hyundai att samarbeten med andra organisationer som fokuserar på att bevara miljön är ett värdefullt bidrag.

Stöttar lokala samhällsprojekt

Stöttar lokala samhällsprojekt

Hyundai bedriver en mängd olika aktiviteter för att göra världen bättre. Vi arbetar till exempel för att minska utsläppen av fint damm, förebygga trafikolyckor samt stöttar en rad olika samhällsprojekt.

Stöd i Covid-19-pandemin

Stöd i Covid-19-pandemin

Vi bidrar med samhällshjälp i pandemin genom bland annat donationer, medicinsk utrustning, personlig skyddsutrustning och fordonsflottor till volontärer.

Samarbete för en bättre morgondag

Hyundai arbetar med ett växande nätverk av samarbetspartners och organisationer som delar vårt engagemang för att värna om miljön och ge kommande generationer en bättre framtid.

Samarbete med Healthy Seas

Hyundai är stolta över samarbetet med frivilligorganisationen Healthy Seas. Både vår utveckling av utsläppsfria mobilitetslösningar och Healthy Seas arbete för att skydda marina ekosystem bidrar till att göra världen till en bättre plats.

Tillåt kakor att titta på videon

Avlägsna marint skräp

Världens hav spelar en viktig roll för att upprätthålla livet på jorden, men de är under ständigt hot. Hyundai samarbetar med Healthy Seas för att hjälpa till att avlägsna plast och rester av fiskeutrustning från havet. Enligt en rapport från FN kastas uppskattningsvis mer än 580 miljoner kilo fiskeutrustning i havet varje år, vilket utgör en tiondel av allt marint skräp.
Avlägsna 76 ton skräp i Ithaka

Avlägsna 76 ton skräp i Ithaka

Hyundais första upprensningsaktivitet tillsammans med organisationen Healthy Seas gick av stapeln på Världshavsdagen den 16 juni 2021 i Ithaka, Grekland. För att återställa Ithakas skönhet hjälpte Hyundai Healthy Seas med deras största upprensningsinitiativ någonsin. BBC fanns på plats för att dokumentera projektet och du kan se en kortversion här nedan.

Se video

Partnerskap med Divers Alert Network

Förutom att stötta Healthy Seas arbete med att rensa haven har vi på Hyundai även försett det icke-vinstdrivande nätverket Divers Alert Network (DAN) med en KONA Electric till deras hållbarhetsturné i Europa – European Sustainability Tour.
Samarbete med DAN Europe

Samarbete med DAN Europe

DAN Europe är en ideell organisation som arbetar för dykares hälsa och säkerhet.

Communities Michael Cole

"Hyundai is delighted to be celebrating this World Oceans Day with our partner Healthy Seas and Divers Alert Network Europe. As purpose-driven organisations, we understand the vital role that the seas and oceans play in the health and happiness of our communities. That’s why Hyundai is pleased to be working with Healthy Seas and DAN Europe to ensure a sustainable future for generations to come."

 

Michael Cole – President & CEO Hyundai Motor Europe

En nytolkning av hållbar design – Re:Style 2021

Den tredje upplagan av modeprojektet Re:Style genomfördes 2021, ett projekt där designers får skapa nya produkter av kasserat bilmaterial, såsom krockkuddar och säkerhetsbälten. Re:Style 2021 lanserades i Seoul och Paris i samarbete med modebutikerna L'Eclaireur och Boontheshop.

Tillåt kakor att titta på videon

Samarbeten för en hållbar framtid

Att dela med sig av lösningar för en mer hållbar framtid är ett av de viktigaste sätten att förbättra vår värld, både idag och i framtiden. I vår vision ”Progress for Humanity” strävar vi efter att skapa samarbeten för att främja nytänkande och innovation inom hållbar design.
FN:s utvecklingsprogram

FN:s utvecklingsprogram

Hyundai har inlett ett samarbete med FN:s utvecklingsprogram för att stötta lokala innovatörer att fokusera mer på hållbarhet.

Hyundai i samarbete med Discovery

Hyundai i samarbete med Discovery

Hyundai och Discovery har tillsammans producerat en dokumentär miniserie, A Better Way, som utforskar utsläppsfri mobilitet.

 

Läs mer

Läs mer om Hyundais hållbarhetsarbete

Företagets stora hållbarhetsengagemang

Företagets stora hållbarhetsengagemang

Innovativa produkter och mobilitetstjänster

Innovativa produkter och mobilitetstjänster

Tillbaka till översikten

Tillbaka till översikten