Highlight Top
Lansering av nya KONA Hybrid
KONA-familjen har utökats med en hybrid-version

Minska utsläppen och öka bränsleeffektiviteten med hjälp av den innovativa hybriddrivlinan i helt nya KONA hybrid. Den är utrustad med både en bensinmotor och en elmotor i ett så kallat fullt paralellhybridsystem. Motorerna arbetar tillsammans med stöd från ett kraftfullt litium-jon-batteri. Beroende på körsituation växlar hybriddrivsystemet smidigt mellan den konventionella motorn och elmotorn, och ibland utnyttjas båda drivkällorna samtidigt. Som en del av det regenerativa bromssystemet hjälper elmotorn även till att sakta ner bilen och laddar därvid batteriet så att du slipper göra det.

Den tuffa designen fångar ögat och du kan skräddarsy exteriören på din KONA för att uttrycka din personliga stil i upp till 27 olika färgkombinationer. Även interiören kan anpassas med flera olika tillval.

För att öka den praktiska användarvänligheten är KONA hybrid även utrustad med Hyundai SmartSense säkerhetsteknologi, Blue Link®-uppkoppling, Apple CarPlay™ och en rad tillval för att du ska kunna uppleva den bästa komforten under din körning.

 

Läs mer