LEASA BIL

Att leasa en bil har blivit allt mer populärt - både privatleasing och företagsleasing. Med en leasingbil blir det möjligt att regelbundet uppgradera sin bil till en ny, utan att behöva belåna exempelvis hus eller anstränga företagets övriga krediter. Dessutom får du bilen till en fast månadskostnad.

Välj rätt leasingbil

Oavsett om du ska leasa eller köpa bil är det viktigt att du väljer en bil som passar dig. Vid leasing av bil bör du därför tänka på vad som är viktigast för just dig och dina behov. Ska det vara en elbil, en billig leasingbil, eller är bilens storlek viktigast?

Det finns många leasingbilar att välja mellan. Kartlägg därför vilka krav du har, eller ta hjälp av en bilhandlare för att säkerställa att du får ut det du vill av din leasing.

Att tänka på vid leasing

- Hur ska du använda bilen?
- Vilken typ av bil vill du ha?
- Vad har du för budget?
- Vilket drivmedel vill du ha?
- Hur många mil kör du på ett år?
- Vill du kunna köra bilen utomlands?
- Hur lång tid vill du binda upp dig på?
- Vilken utrustning behöver du?
- Vilken försäkring ska du välja?

i30 kombi

Finansiering för privat- och företagsleasing

tucson start 2

Om du ska leasa en bil som privatperson eller som ett företag har betydelse för hur ditt avtal kommer att se ut och hur du finansierar leasingbilen.

Privatleasingavtal

I privatleasing ingår en bil, finansiering, värdeminskning och service enligt generalagentens rekommendationer. Du kan även göra eventuella tillval som försäkring, vinterhjul och utrustningsdetaljer.

Företagsleasing

Vid företagsleasing finns det två typer av leasing - finansiell leasing eller operationell leasing. Finansiell leasing kan man förenklat säga innebär att du hyr en bil i några år av leasingföretaget, men att du själv ansvarar för att ta hand om bilen under och efter leasingperioden.

Vid operationell leasing får du en fast månadskostnad för hela bilägandet, som inkluderar service, reparationer, däck, skatt, försäkring, administration och liknande kostnader. Dessutom tas risken för restvärdet av leasingbolaget.

Ioniq-plugin-Image-Grid-block02-new

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

Undrar du något?

Saknar du någon information eller vill få svar på en knepiga fråga?

Vi finns i chatten till höger eller i nedan kanaler kl 8-18 på vardagar för att hjälpa till!

Eller besök din Hyundaihandlare för att få veta mer.

Hitta Hyundaihandlare

Kontakta oss på kundservice@hyundai.se eller 020-677 677

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se