e-SUV

e-SUV

Vår kompletta e-SUV range lanseras 2021

e-SUV
Helt nya TUCSON, uppgraderade SANTA FE, KONA Electric och NEXO. Vår kompletta e-SUV range lanseras i början av 2021. Det går redan nu att förboka bilarna hos din lokala återförsäljare. Är du otålig finns KONA Electric för omgående leverans och du kan provköra den redan idag.

Förboka din e-SUV

Förboka din tjänstebil för 2021 redan nu. Vår populära e-SUV range gör tjänsteresorna mer än bara förmånliga.

 

Kontakta återförsäljare

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric har en räckvidd på upp till 484 km på endast en laddning. Med avancerade säkerhetssystem och högklassig komfort finns det gott om utrymme för både dig och passagerare. Tillgänglig för omgående leverans.

Läs mer
Helt nya Tucson

Helt nya Tucson

Rå, sofistikerad och elegant på samma gång. Den nya generationen TUCSON med större och bredare kaross lanseras i tre hybridvarianter: mildhybrid, hybrid och plug-in hybrid. Beräknad lanseringsstart i början av 2021.

Läs mer
Nya SANTA FE

Nya SANTA FE

Nya SANTA FE kommer som 7-sitsig och erbjuds med ett Luxury Package som tillval för en ännu mer sofistikerad känsla. Dessutom blir Nya SANTA FE den första modellen i Europa som börjar säljas med nya ”Smartstream” hybrid- och laddhybrid-drivlinor. Beräknad lanseringsstart i början av 2021.

Läs mer
NEXO

NEXO

Premiumbilen NEXO tankas med vätgas och tillverkar sin egen el i en bränslecell. NEXO:s rena design erbjuder perfekt aerodynamik på ett snyggt och effektivt sätt.

Läs mer
Ska vi hålla dig uppdaterad?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så skickar vi dig löpande information om priser, utrustning och mycket annat.