Familjebil

Familjebil hos Hyundai

Hyundai är en populär familjebil i Sverige. Hyundai i10 och i20 fungerar för många som en liten, extra familjebil. Medan Hyundai i30 väljs av dem som behöver lite mer plats.

Det finns flera skäl till att modellerna har så hög status som familjebil för svenskarna. Ett av dem är att Hyundai erbjuder en garanti på 5 år, oavsett hur många kilometer man kört. Denna form av trygghet sätter många svenskar stort värde på. Det ger sinnesro i en vardag som oftast präglas av allt det som ska hinnas med innan, under och efter middagen.

En familjebil ska man känna sig hemma i

Det är många som pratar om att förarplatsen i en Hyundai är så lättöverskådlig och bekväm. När man sitter bakom ratten är det så lätt att nå alla reglage och funktioner. Med andra ord känner man sig snabbt hemma där, även om man aldrig kört en Hyundai förut.

En funktion för varje behov

Det är också många som sätter värde på Hyundais FLEXSTEER – en unik funktion till varje familjebil. Med FLEXSTEER anpassar du bilens dynamik efter dina behov. Du kan till exempel göra det enklare att parkera i trånga utrymmen, där du måste ratta bilen snabbt för att få den på plats.

Barnen kommer att gläjda sig över att mobilen kan anslutas via en USB-sticka. Och eftersom det finns två eluttag, så är det plats för både en skärm till nackstödet och möjlighet att använda en GPS.

En familjebil ska vara rymlig

Oavsett modell så får Hyundai ros för att vara en rymlig familjebil. Det finns plats för både väskor och inköpskassar. Och med delbart baksäte kan du fälla ner ett, två eller alla tre sätena. När du fäller upp sätesdynan kan du få ett helt plant bagageutrymme i flera av Hyundais modeller.

Säkerhet har hög prioritet

En familjebil ska vara säker. Därför har våra modeller tillverkats av höghållfasthetsstål och genomgår krävande tester, bl.a. av Euro NCAP. Våra mest populära modeller har naturligtvis högsta antalet stjärnor - 5 - och är utrustade med krockkuddar, ESP, ABS med EBD, HAC, TCS.

Ja, det krävs många förkortningar för vår avancerade säkerhetsutrustning. Men en sak är säker. Hyundai arbetar hela tiden med att utveckla säkra bilar av hög kvalitet till familjer av alla storlekar.

Hitta den familjebil som passar dig

Gå på upptäcktsfärd i vårt stora showroom och hitta den bil som passar dig och din familj bäst.

Billån hos Hyundai

Med ett billån från Hyundai Finans blir drömmen om en ny familjebil lite lättare att förverkliga. Hyundai Finans erbjuder dig attraktiva finansieringsmöjligheter och billån. Och för det mesta ger vi inte bara bankerna en jämn match - vi slår dem.