SUV

SUV

En SUV kännetecknas av en distinkt design, hög säkerhet och enkel in- och urstigning. Från förarsätet har du en bra översikt i trafiken. Finns med fyrhjulsdrift för extra bra väggrepp och terrängegenskaper.

KONA

KONA

KONA är en liten kompakt SUV med stor attityd. Du får hög in- och urstigning och därmed bra överblick över trafiken vid körning. Kraftfulla linjer, bred aerodynamisk front och snygga aluminiumfälgar väcker starkt habegär.

Från 199 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric är bilen för dig som vill ha alla fördelarna med en SUV, samtidigt som en elbil. Den har hög in-och urstigning som ger dig en bra överblick i trafiken. Bilen har en unik design och passar perfekt till en fartfylld vardag där du behöver plats för både bagage och passagerare. KONA Electric finns med två olika batteripaket så att du kan välja vad som passar dina körbehov. Med det stora batteriet kan du köra upp till 484 km på en laddning (WLTP).

Räckvidd upp till 305 km. Från 379 900 kr

Räckvidd upp till 484 km. Från 439 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

KONA Hybrid

KONA Hybrid

KONA Hybrid har vass och sportig design som gör att man genast lägger märke till den. En kompakt och bekväm SUV med hög in- och urstigning och den fantastiska möjligheten att köra på både bensin och el.

Från 249 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

TUCSON

TUCSON

TUCSON är en klassisk och rymlig SUV som lämpar sig väl för alla slags underlag och terräng. Med en TUCSON har du möjlighet att dra tyngre last som t.ex. hästsläp och husvagn. En TUCSON är mångsidig och passar lika bra till fritiden som till arbetet. Det är inte konstigt att den är en av de bäst säljande SUV-modellerna i världen.

Från 269 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

TUCSON Hybrid

TUCSON Hybrid

Helt nya TUCSON Hybrid drivs av både en batteridriven elmotor och en klassisk bensinmotor. Bilen minskar dina koldioxidutsläpp och ökar bränsleeffektiviteten – utan att kompromissa med körglädjen. TUCSON Hybrid ger dig en kombinerad effekt på 230 hk och ett vridmoment på hela 350 Nm. SUV:en är dessutom bekvämare än någonsin, har helt ny revolutionerande design och är utrustad med uppkoppling och säkerhet i toppklass.

Från 329 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

I helt nya TUCSON Plug-in Hybrid kör du på antingen el eller bensin. En laddning ger dig upp till 62 kilometer körning på enbart el och när den är förbrukad fortsätter du på bensin. TUCSON Plug-in Hybrid ger dig en kombinerad effekt på 265 hk och ett vridmoment på hela 350 Nm. SUV:en är dessutom bekvämare än någonsin, har helt ny revolutionerande design och är utrustad med uppkoppling och säkerhet i toppklass.

Från 414 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

SANTA FE

SANTA FE

Nya SANTA FE är vår största och lyxigaste SUV med pålitlig fyrhjulsdrift som standard och plats för sju personer. Nu har den fått en helt ny design vilket innebär ännu mer plats, komfort, teknologi och säkerhet. Nya SANTA FE drivs av en ny fyrcylindrig 2.2 liters dieselmotor med 200 hk som standard. Vill du höja exklusiviteten ytterligare ett snäpp genom att köpa till ett Luxury-paket. En SUV för dig som älskar extra allt.

Från 459 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid tar dig framåt med hjälp av en 1.6 liters turbobensinmotor och en batteridriven elmotor. Du behöver inte ändra dina körvanor eller tänka på laddning – bilen skiftar automatiskt mellan de båda motorerna och använder den kraft som lämpar sig bäst för stunden. Dessutom har SANTA FE Hybrid helt ny elegant design, modern och lyxig kupé, fyrhjulsdrift som standard och ett flexibelt sätessystem med plats för sju personer.

Från 494 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Med SANTA FE Plug-in Hybrid kan du med ett enkelt knapptryck växla mellan bensin och eldrift. Det smarta hybridsystemet ger dig hela 265 hk och på en laddning kan du köra upp till 58 km på enbart el – och när den är förbrukad växlar bilen automatiskt över till bensin. Dessutom har SANTA FE Hybrid Plug-in Hybrid helt ny elegant design, modern och lyxig kupé, fyrhjulsdrift som standard och ett flexibelt sätessystem med plats för sju personer.

Från 544 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

Se även...

5 bra anledningar till att välja en SUV

5 bra anledningar till att välja en SUV

2 oktober 2018

SUV är en förkortning av "Sport Utility Vehicle" - alltså en sportig bil med stor flexibilitet - och omfattar bilar som är större, högre och [...]

 

Läs mer