SUV

SUV

En SUV kännetecknas av en distinkt design, hög säkerhet och enkel in- och urstigning. Från förarsätet har du en bra översikt i trafiken. Finns med fyrhjulsdrift för extra bra väggrepp och terrängegenskaper.

KONA

KONA

KONA är en kompakt-SUV med hög in- och urstigning som ger dig en bra överblick i trafiken. Bilen har en unik design och passar perfekt till en fartfylld vardag där du behöver plats för både bagage och passagerare.

Från 169 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric är bilen för dig som vill ha alla fördelarna med en SUV, samtidigt som en elbil. Den har hög in-och urstigning som ger dig en bra överblick i trafiken. Bilen har en unik design och passar perfekt till en fartfylld vardag där du behöver plats för både bagage och passagerare. KONA Electric finns med två olika batteripaket så att du kan välja vad som passar dina körbehov. Med det stora batteriet kan du köra upp till 484 km på en laddning (WLTP).

Räckvidd upp till 305 km. Från 379 900 kr

Räckvidd upp till 484 km. Från 424 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

KONA Hybrid

KONA Hybrid

KONA Hybrid passar dig som gärna vill köra på både bensin och el utan att behöva ladda. Bilen är utrustad med en bensinmotor och en elektrisk motor. Kombinationen hjälper dig köra längre på en liter bensin, samtidigt som du minskar dina CO2-utsläpp. Liksom resten av KONA-familjen är KONA Hybrid en kompakt-SUV med hög in- och urstigning som ger dig en bra överblick i trafiken. Det finns gott om plats för både bagage och passagerare.

Från 234 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

TUCSON

TUCSON

TUCSON är en klassisk och rymlig SUV som lämpar sig väl för alla slags underlag och terräng. Med en TUCSON har du möjlighet att dra tyngre last som t.ex. hästsläp och husvagn. En TUCSON är mångsidig och passar lika bra till fritiden som till arbetet. Det är inte konstigt att den är en av de bäst säljande SUV-modellerna i världen.

Från 269 900 kr

 

Läs merKontakta återförsäljare

TUCSON lanseras i början av 2021.

TUCSON Hybrid

TUCSON Hybrid

Helt nya TUCSON Hybrid drivs av både en batteridriven elmotor och en klassisk bensinmotor. Bilen minskar dina koldioxidutsläpp och ökar bränsleeffektiviteten – utan att kompromissa med körglädjen. TUCSON Hybrid ger dig en kombinerad effekt på 230 hk och ett vridmoment på hela 350 Nm. SUV:en är dessutom bekvämare än någonsin, har helt ny revolutionerande design och är utrustad med uppkoppling och säkerhet i toppklass.

Från 329 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

SANTA FE

SANTA FE

Nya SANTA FE är vår största och lyxigaste SUV med pålitlig fyrhjulsdrift som standard och plats för sju personer. Nu har den fått en helt ny design vilket innebär ännu mer plats, komfort, teknologi och säkerhet. Nya SANTA FE drivs av en ny fyrcylindrig 2.2 liters dieselmotor med 200 hk som standard. Vill du höja exklusiviteten ytterligare ett snäpp genom att köpa till ett Luxury-paket. En SUV för dig som älskar extra allt.

Från 459 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid tar dig framåt med hjälp av en 1.6 liters turbobensinmotor och en batteridriven elmotor. Du behöver inte ändra dina körvanor eller tänka på laddning – bilen skiftar automatiskt mellan de båda motorerna och använder den kraft som lämpar sig bäst för stunden. Dessutom har SANTA FE Hybrid helt ny elegant design, modern och lyxig kupé, fyrhjulsdrift som standard och ett flexibelt sätessystem med plats för sju personer.

Från 494 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

Se även...
5 bra anledningar till att välja en SUV

5 bra anledningar till att välja en SUV

2 oktober 2018

SUV är en förkortning av "Sport Utility Vehicle" - alltså en sportig bil med stor flexibilitet - och omfattar bilar som är större, högre och [...]

 

Läs mer