SUV

SUV

En SUV kännetecknas av en distinkt design, hög säkerhet och enkel in- och urstigning. Från förarsätet har du en bra översikt i trafiken. Finns med fyrhjulsdrift för extra bra väggrepp och terrängegenskaper.

KONA

KONA

KONA är en kompakt-SUV med hög in- och urstigning som ger dig en bra överblick i trafiken. Bilen har en unik design och passar perfekt till en fartfylld vardag där du behöver plats för både bagage och passagerare.

Från 169 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric är bilen för dig som vill ha alla fördelarna med en SUV, samtidigt som en elbil. Den har hög in-och urstigning som ger dig en bra överblick i trafiken. Bilen har en unik design och passar perfekt till en fartfylld vardag där du behöver plats för både bagage och passagerare. KONA Electric finns med två olika batteripaket så att du kan välja vad som passar dina körbehov. Med det stora batteriet kan du köra upp till 484 km på en laddning (WLTP).

Räckvidd upp till 305 km. Från 379 900 kr

Räckvidd upp till 484 km. Från 424 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

KONA Hybrid

KONA Hybrid

KONA Hybrid passar dig som gärna vill köra på både bensin och el utan att behöva ladda. Bilen är utrustad med en bensinmotor och en elektrisk motor. Kombinationen hjälper dig köra längre på en liter bensin, samtidigt som du minskar dina CO2-utsläpp. Liksom resten av KONA-familjen är KONA Hybrid en kompakt-SUV med hög in- och urstigning som ger dig en bra överblick i trafiken. Det finns gott om plats för både bagage och passagerare.

Från 234 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

TUCSON

TUCSON

TUCSON är en klassisk och rymlig SUV som lämpar sig väl för alla slags underlag och terräng. Med en TUCSON har du möjlighet att dra tyngre last som t.ex. hästsläp och husvagn. En TUCSON är mångsidig och passar lika bra till fritiden som till arbetet. Det är inte konstigt att den är en av de bäst säljande SUV-modellenra i världen.

Från 209 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

SANTA FE

SANTA FE

Det råder ingen tvekan om lyxen i SANTA FE. Prestanda, rymlighet, detaljerade designdetaljer och omfattande utrustning. En SANTA FE är en riktig lyx-SUV för den kräsna bilägaren.

Från 349 900 kr

 

Läs mer

Se även...
5 bra anledningar till att välja en SUV

5 bra anledningar till att välja en SUV

2 oktober 2018

SUV är en förkortning av "Sport Utility Vehicle" - alltså en sportig bil med stor flexibilitet - och omfattar bilar som är större, högre och [...]

 

Läs mer