Plug In Topbanner

Plug-in hybrider från Hyundai

Bensin och el i perfekt symbios. Bakom ratten på en Hyundai plug-in hybrid tar du dig framåt med hjälp av både en klassisk förbränningsmotor och en elmotor. Kör du många korta sträckor i tät stadstrafik kan en laddhybrid passa dig perfekt eftersom den ger dig möjlighet att köra på enbart el i flera mil. En tyst körupplevelse med minskade koldioxidutsläpp. Och när du har förbrukat elen så fortsätter resan tryggt och smidigt, för då tar bensinmotorn över helt automatiskt. Våra plug-in hybrider ger dig helt enkelt det bästa från två världar!
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Plug-in hybriden passar dig som vill ha möjligheten att köra på enbart el – men ha trygg tillgång till bensin. Du kan ladda bilen vilket ger dig en elektrisk räckvidd upp till 62 kilometer. När elkraften är slut fortsätter du automatiskt på bensin. Snygg design och smart teknik får du på köpet.

Från 419 900 kr

Privatleasing från 4 795 kr/mån

 

Läs merBoka provkörning

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Du kan ladda bilen externt och köra upp till 58 km på enbart el. När elkraften är förbrukad växlar bilen automatiskt över till bensin. Passar dig som vill njuta av friheten att kunna köra med två drivkrafter. Elegant design, modern interiör, fyrhjulsdrift och plats för sju ingår precis som i övriga SANTA FE-modeller.

Från 554 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

Ladda på över 300 000 platser

Ladda på över 300 000 platser

Med Charge myHyundai kan du ladda på över 300 000 platser i hela Europa – med en app eller ett fysiskt kort. För att komma i gång och ladda enklare och mer prisvärt behöver du bara registrera dig på chargemyhyundai.com, sedan är det fritt fram att fylla på batteriet hos alla ledande leverantörers laddstationer.

Läs mer

Så får du laddhybridens el att räcka längre

Körstil, utrustning och väder är faktorer som påverkar laddhybriders räckvidd. För att du ska kunna köra så länge som möjligt på enbart el i din Hyundai plug-in hybrid ska du tänka på att:
Kora Jamnt

Köra jämnt och planerat i så hög utsträckning som möjligt. Höga hastigheter och många oplanerade stopp och starter minskar räckvidden.

Dacktryck

Kontrollera så att du har rätt däcktryck och montera av extrautrustning när den inte behövs. En tung bil kräver mer energi för att ta sig framåt.

Passar en elbil mig bättre?

Passar en elbil mig bättre?

Med en Hyundai elbil kör du enbart på el utan koldioxidutsläpp. Om du vill upptäcka en annan drivkraft kan detta vara ett alternativ för dig.

Mer om elbilar
Upplev det bästa från två världar

Upplev det bästa från två världar

Provkör en plug-in hybrid hos din lokala Hyundai-återförsäljare! Kombinationen av el och bensin upplevs bäst bakom ratten.

Boka provkörning

Upptäck våra andra motortyper

Tillbaka till startsidan

Tillbaka till startsidan

Läs mer
Elbilar

Elbilar

Läs mer
Hybrider

Hybrider

Läs mer
Bensin- och dieselbilar

Bensin- och dieselbilar

Läs mer