Plug In Topbanner

Plug-in hybrider från Hyundai

Bensin och el i perfekt symbios. Bakom ratten på en Hyundai plug-in hybrid tar du dig framåt med hjälp av både en klassisk förbränningsmotor och en elmotor. Kör du många korta sträckor i tät stadstrafik kan en laddhybrid passa dig eftersom den ger dig möjlighet att köra på enbart el i flera mil. En tyst körupplevelse med minskade koldioxidutsläpp. Uppladdning kan ske via en laddbox hemma eller på en laddningsstation, och batteriet laddas även automatiskt under körning. När du har förbrukat elen så fortsätter resan tryggt och smidigt, för då tar bensinmotorn över helt automatiskt. Våra plug-in hybrider ger dig helt enkelt det bästa från två världar!
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Plug-in hybriden passar dig som vill ha möjligheten att köra på enbart el – men ha trygg tillgång till bensin. Du kan ladda bilen vilket ger dig en elektrisk räckvidd upp till 62 kilometer. När elkraften är slut fortsätter du automatiskt på bensin. Snygg design och smart teknik får du på köpet.

Från 454 900 kr

Privatleasing från 6 465 kr/mån

 

Läs merBoka provkörning

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Du kan ladda bilen externt och köra upp till 58 km på enbart el. När elkraften är förbrukad växlar bilen automatiskt över till bensin. Passar dig som vill njuta av friheten att kunna köra med två drivkrafter. Elegant design, modern interiör, fyrhjulsdrift och plats för sju ingår precis som i övriga SANTA FE-modeller.

Från 609 900 kr

Privatleasing från 8 595 kr/mån

 

Läs merBoka provkörning

Ladda på över 300 000 platser

Ladda på över 300 000 platser

Med Charge myHyundai kan du ladda på över 300 000 platser i hela Europa – med en app eller ett fysiskt kort. För att komma i gång och ladda enklare och mer prisvärt behöver du bara registrera dig på chargemyhyundai.com, sedan är det fritt fram att fylla på batteriet hos alla ledande leverantörers laddstationer.

Läs mer

Så får du laddhybridens el att räcka längre

Körstil, utrustning och väder är faktorer som påverkar laddhybriders räckvidd. För att du ska kunna köra så länge som möjligt på enbart el i din Hyundai plug-in hybrid ska du tänka på att:
Kora Jamnt

Köra jämnt och planerat i så hög utsträckning som möjligt. Höga hastigheter och många oplanerade stopp och starter minskar räckvidden.

Dacktryck

Kontrollera så att du har rätt däcktryck och montera av extrautrustning när den inte behövs. En tung bil kräver mer energi för att ta sig framåt.

Passar en elbil dig bättre?

Passar en elbil dig bättre?

Med en Hyundai elbil kör du enbart på el utan koldioxidutsläpp. Om du vill upptäcka en annan drivkraft kan detta vara ett alternativ för dig.

Mer om elbilar

Vill du läsa mer om att köra elektrisk?

Så laddar du din elektriska Hyundai

Så laddar du din elektriska Hyundai

Det är enkelt att ladda en elektrisk bil i dagsläget. Du kan göra det hemma via en laddbox eller på en laddningsstation när du är på väg. Men hur går uppladdningen egentligen till? Och hur lång tid tar det? Läs vidare så ger vi dig svar på tal.

Läs mer
Så långt kan du köra i en elektrisk Hyundai

Så långt kan du köra i en elektrisk Hyundai

Med en laddad bil är du klar att köra. Men hur långt kan du egentligen köra på en uppladdning? Och vad gör du när det börjar bli dags att ladda? Här reder vi ut begreppen och går på djupet kring våra elektriska bilars räckvidd.

Läs mer
Utforska kraften och tekniken i våra elektriska bilar

Utforska kraften och tekniken i våra elektriska bilar

Bilteknologin har utvecklats enormt under de senaste åren. Något som gör att vi kan erbjuda bilar där du kör på enbart el, och samtidigt får tillgång till massor av smarta funktioner som gör resan ännu bättre. Här kan du lära dig mer om tekniken och utrustningen i våra elektriska bilar och förhoppningsvis få en aha-upplevelse eller två.

Läs mer
Upplev det bästa från två världar

Upplev det bästa från två världar

Provkör en plug-in hybrid hos din lokala Hyundai-återförsäljare! Kombinationen av el och bensin upplevs bäst bakom ratten.

Boka provkörning

Upptäck våra andra motortyper

Tillbaka till startsidan

Tillbaka till startsidan

Elbilar

Elbilar

Hybrider

Hybrider

Bensin- och dieselbilar

Bensin- och dieselbilar