Elbiler Topbanner

Elbilar från Hyundai

Kraftfulla, innovativa och helt elektriska. Vi erbjuder ett av marknadens bredaste utbud av elektrifierade bilar, och väljer du en elbil från Hyundai är du med oss och leder utvecklingen framåt. Det finns många fördelar med att köra en elbil. Noll koldioxidutsläpp under körning leder till lägre bilskatt, som bidrar till att du får mer över i plånboken. Den blixtsnabba responsen tack vare elmotorns omedelbara vridmoment är en annan som garanterat ger dig ett leende på läpparna. Hitta den som passar din livsstil här nedan.
KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric är en helt elektrisk SUV med en praktisk hög körposition och kaxig design. Den passar dig som har en fartfylld vardag och vill ha gott om plats för både bagage och passagerare. KONA Electric finns med två olika batteripaket så att räckvidden kan matchas med just dina körbehov.

Från 379 900 kr

Privatleasing från 2 995 kr/mån

 

Läs merBoka provkörning

IONIQ 5

IONIQ 5

IONIQ 5 är en helt elektrisk crossover för dig som vill ha en innovativ elbil med smarta funktioner. Bilen har futuristisk design, laddas från 10-80% på bara 18 minuter och tar dig från 0-100 km/h på 5,2 sekunder. Ett externt uttag på bilen låter dig använda den som en powerbank även när bilen är avstängd.

Laddtider gäller vid uppladdning under optimala förhållanden med 800 volt.

Från 479 900 kr
Privatleasing från 4 895 kr/mån

 

Läs merBoka provkörning

Ladda på över 300 000 platser

Ladda på över 300 000 platser

Med Charge myHyundai kan du ladda på över 300 000 platser i hela Europa – med en app eller ett fysiskt kort. För att komma i gång och ladda enklare och mer prisvärt behöver du bara registrera dig på chargemyhyundai.com, sedan är det fritt fram att fylla på batteriet hos alla ledande leverantörers laddstationer.

Läs mer

Så bibehåller du räckvidden

Körstil, utrustning och väder är faktorer som påverkar elbilars räckvidd. För att du ska kunna köra så länge som möjligt utan att behöva ladda ska du tänka på att:
Kora Jamnt

Köra jämnt och planerat i så hög utsträckning som möjligt. Höga hastigheter och många oplanerade stopp och starter minskar räckvidden.

Varm Upp

Värm upp eller kyl ner bilen under tiden den laddas genom att programmera klimatanläggningen. Då förblir batteriet fulladdat och temperaturen regleras med energi från elnätet.

Kontrollera

Kontrollera så att du har rätt däcktryck och montera av extrautrustning när den inte behövs. En tung bil kräver mer energi för att ta sig framåt.

Det finns en elbil för alla

Det finns en elbil för alla

Vi vill att alla ska vara med på den elektriska resan, därför har vi många olika elbilar.  IONIQ 5 är vårt senaste tillskott som laddas blixtsnabbt upp till 80% på bara 18 minuter. Kaxiga KONA Electric är en av våra populäraste elbilar. Ditt val beror på hur långt du kör och dina uppladdningsmöjligheter.

Mer om räckvidd och uppladdning
Generöst garantipaket på köpet

Generöst garantipaket på köpet

Litiumjon-polymerbatteriet i våra elbilar omfattas av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först. Och förutom det så ingår givetvis 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka – så att du kan fokusera på den elektriska körupplevelsen och njuta av ett bekymmersfritt bilägande.

Mer om garantier
Elbil eller plug-in hybrid?

Elbil eller plug-in hybrid?

Med elbil kör du enbart på el och utan koldioxidutsläpp. Bakom ratten på en plug-in hybrid kör du både på el och bensin, eftersom dessa modeller drivs av både en elmotor och en klassisk förbränningsmotor. Vilken typ som passar dig bäst beror på dina körbehov och livssituation.

Mer om plug-in hybrider
Boka in en elektrisk körupplevelse

Boka in en elektrisk körupplevelse

Boka en provkörning av en Hyundai elbil hos din lokala Hyundai-återförsäljare! Elkraften gör sig bäst i verkligheten.

Boka provkörning

Upptäck våra andra motortyper

Tillbaka till startsidan

Tillbaka till startsidan

Läs mer
Plug-in hybrider

Plug-in hybrider

Läs mer
Hybrider

Hybrider

Läs mer
Bensin- och dieselbilar

Bensin- och dieselbilar

Läs mer