Benzin Topbanner

Bensin- och dieselbilar från Hyundai

En Hyundai med klassisk förbränningsmotor är skapad för att vara så bränsleeffektiv som möjligt. Alla modeller är utrustade med avancerade säkerhet- och uppkopplingsfunktioner och vissa finns även med mildhybridteknik som gör att du sparar ännu mer bränsle under körning. En dieseldriven Hyundai passar dig som kör långa sträckor och vill kunna dra tungt. Om du i stället främst kör många korta sträckor kan en bensindriven Hyundai vara rätt för dig. Läs mer om fördelarna med de olika motortyperna nedan och hitta din nya bil.

Små bilar

i10

i10

i10 är vår minsta bil, som trots sin storlek är både rymlig, rolig att köra och kommer med en imponerande rad säkerhetsutrustning. Det finns gott om plats och bagageutrymmet är ett av de största i klassen. Perfekt för dig som gör många korta resor eller söker en andrabil som gör stort intryck.

Från 134 900 kr

Privatleasing från 2 360 kr/mån

 

Läs merBoka provkörning

i20

i20

i20 är en mindre bil som sticker ut från mängden. Uppskattar du smart design och en högteknologisk interiör kan detta vara bilen för dig! En i20 lämpar sig väl för vardagen, där barn, sportutrustning, shopping med mera måste transporteras. Det klarar den utan problem med sin rymliga kupé och stora bagageutrymme.

Från 169 900 kr

Privatleasing från 2 860 kr/mån

 

Läs merBoka provkörning

Familjebilar

i30

i30

En praktisk och snygg familjebil med stort fokus på säkerhet och komfort. Som standard drivs den av en bensinmotor tillsammans med ett stöttande mildhybridsystem på 48V. Den tidlösa designen går igen i alla detaljer och du kommer att älska kromdetaljerna, de dubbla avgasrören och den större frontgrillen med sitt speciella 3D-mönster.

Från 214 900 kr

Privatleasing från 3 165 kr/mån

 

Läs merBoka provkörning

i30 Kombi

i30 Kombi

En familjebil med hela 602 liters bagageutrymme. Passar dig som drömmer om mycket utrymme men inte vill kompromissa med design, komfort eller säkerhet. Den är designad för att klara av alla vardagliga uppgifter med stil och i kombination med sin exceptionella mångsidighet kommer alla dina resor bli ett rent nöje.

Från 224 900 kr

Privatleasing från 3 495 kr/mån

 

Läs merBoka provkörning

i30 Fastback N Line

i30 Fastback N Line

En familjebil som ser sportig ut från alla vinklar och passar dig som vill kombinera gott om plats med en stark motorsportupplevelse. Bilen är designad för att ge dig hög komfort, turboladdad körglädje och en premiumkänsla. Bagageutrymmet rymmer 450 liter och du får tillgång till en rad avancerade säkerhetsfunktioner.

Från 259 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

SUV:ar

KONA

KONA

KONA är en kompakt SUV som passar dig som vill ha en snygg och pålitlig bil med stor attityd. Givetvis med de senaste säkerhets- och uppkopplingsfunktionerna. Du får bra överblick i trafiken tack vare att du sitter högt upp i förarsätet. Designen med sina kraftfulla linjer, breda aerodynamisk front och snygga aluminiumfälgar får folk att vända sig om. 

Från 219 900 kr

Privatleasing från 3 155 kr/mån

 

Läs merBoka provkörning

BAYON

BAYON

BAYON är en crossover som är rymlig och har en oförglömlig sportig design. Bilen är full med smart teknik som gör körningen rolig och säker. Den erbjuder även suverän prestanda i kombination med låga ägandekostnader. En modern crossover för dig som önskar fantastisk överblick i trafiken och klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner.

Från 189 900 kr

Privatleasing från 2 860 kr/mån

 

Läs merBoka provkörning

TUCSON

TUCSON

TUCSON är en mångsidig och rymlig SUV som passar dig som gärna vill synas. Den kraftfulla exteriördesignen med sina skarpa och dynamiska vinklar är revolutionerande och väcker garanterat uppmärksamhet. Den höga motorprestandan gör att du kan dra tyngre last som exempelvisen en husvagn och den är skapad att klara alla sorters vägförhållanden.

Från 289 900 kr

Privatleasing från 4 135 kr/mån

 

Läs merBoka provkörning

SANTA FE

SANTA FE

Nya SANTA FE är vår största och lyxigaste SUV med fyrhjulsdrift som standard och plats för sju personer. Nu har den fått en helt ny design vilket innebär ännu mer plats, komfort, teknologi och säkerhet. Nya SANTA FE drivs av en ny fyrcylindrig 2.2 liters dieselmotor med 200 hk som standard. En SUV för dig som älskar extra allt.

Från 499 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

N-bilar

i20 N

i20 N

i20 N bygger på den prisvinnande rallybilen i20 Coupe WRC och passar dig som vill få adrenalinpåslag i vardagen. Den är utrustad med en 1,6 liters turboladdad GDi-bensinmotor som ger dig 204 hk. i20 N är trots sin sportighet otroligt praktiskt och innovativa uppkopplings- och säkerhetsfunktioner gör resan bekväm och trygg. Kupén genomsyras av exklusiva detaljer som: vacker läderratt med röda sömmar och N Line-logo, läckra sportsäten och växelspak i konstläder med samma röda sömmar och sportpedaler i metall.

Från 259 900 kr

 

Läs merKontakta återförsäljare

i30 N

i30 N

i30 N är byggd för dig som sätter körglädjen först. Bilens aerodynamiska exteriördesign och den allra senaste teknologin förstärker den fartfyllda känslan – från utsidan och ända in i den förarfokuserade kupén. Med sin 2,0 liters turbobensinmotor som levererar 280 hk, 8-växlade automatlåda med dubbelkoppling, dynamiska köregenskaper och höga komfort, är i30 N den ultimata kombinationen av praktisk vardagsbil och snabb kaxig sportbil. Det är helt enkelt en racerbil som passar både för fartfylld nöjesåkning och stillsamma vardagsäventyr.

Från 369 900 kr

 

Läs merKontakta återförsäljare

KONA N

KONA N

Det råder inga som helst tvivel om att nya KONA N är byggd för en fartfylld vardag. Designen signalerar maximal prestanda och körglädje. De yttre sportiga N-detaljerna och de exklusiva prestandahöjande N-funktionerna understryker att detta är en bil som höjer pulsen. Lägg till 2,0 liters turbobensinmotor med en effekt på 280 hk, 8-växlad automatlåda, fantastisk komfort med klassledande säkerhet, och KONA N är det självklara valet för både äventyrsälskare och hängivna motorsportsentusiaster.

Från 399 900 kr

 

Läs merKontakta återförsäljare

Två olika motoralternativ

Mildhybrid

Mildhybrid

Våra bilar med 48V mildhybridsystem stöttar bensin- eller dieselmotorn med elektrisk drivkraft vid start och acceleration. Resultatet är bättre bränsleekonomi och mindre koldioxidutsläpp under körning.

Förbränningsmotor

Förbränningsmotor

Våra traditionella bensin- och dieselmotorer har skapats för att vara högpresterande och ge dig en stabil körupplevelse. Många modeller har vår unika CVVD-teknologi som optimerar motorns prestanda och bränsleeffektivitet under körning.

Vill du köra helt elektriskt?

Vill du köra helt elektriskt?

Med en Hyundai elbil kör du enbart på el utan koldioxidutsläpp. Om du vill upptäcka ett nytt sätt att köra på kan detta vara ett alternativ för dig.

Elbilar
Sätt dig bakom ratten idag

Sätt dig bakom ratten idag

Provkör den modell som intresserar dig hos din lokala Hyundai-återförsäljare!

Boka provkörning

Upptäck våra andra motortyper

Tillbaka till startsidan

Tillbaka till startsidan

Elbilar

Elbilar

Plug-in hybrider

Plug-in hybrider

Hybrider

Hybrider