Hybrid- och elbilar

Hybrid- och elbilar

Vilken elbil passar dig?

Vilken elbil passar dig?

Vilken elektrisk bil som är mest lämplig för just dig beror på hur din situation ser ut. Kan du ladda bilbatteriet hemma? Om du inte kan ladda hemma, hur ofta har du då möjlighet att ladda upp batteriet? Kör du långa eller korta sträckor med din bil? Hyundai har ett av Sveriges bredaste utbud av elektriska bilar – och naturligtvis en som passar dina behov.

 

Våra elektriska bilar

Hybrid- och elbilar

Vi på Hyundai har alltid lagt stor vikt på teknologi, nya lösningar och nya idéer. Vi tror på att elbilar är vägen framåt och därför har vi marknadens bredaste utbud, där du hittar mildhybrid, hybrid, plug-in hybrid, el och bränslecellsbil. 

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric är bilen för dig som vill ha alla fördelarna med en SUV, samtidigt som en elbil. Den har hög in-och urstigning som ger dig en bra överblick i trafiken. Bilen har en unik design och passar perfekt till en fartfylld vardag där du behöver plats för både bagage och passagerare. KONA Electric finns med två olika batteripaket så att du kan välja vad som passar dina körbehov. Med det stora batteriet kan du köra upp till 484 km på en laddning (WLTP).

Räckvidd upp till 305 km. Från 379 900 kr

Räckvidd upp till 484 km. Från 424 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

KONA Hybrid

KONA Hybrid

KONA Hybrid passar dig som gärna vill köra på både bensin och el utan att behöva ladda. Bilen är utrustad med en bensinmotor och en elektrisk motor. Kombinationen hjälper dig köra längre på en liter bensin, samtidigt som du minskar dina CO2-utsläpp. Liksom resten av KONA-familjen är KONA Hybrid en kompakt-SUV med hög in- och urstigning som ger dig en bra överblick i trafiken. Det finns gott om plats för både bagage och passagerare.

Från 234 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

IONIQ Electric

IONIQ Electric

IONIQ är världens första bil som erbjuds med tre olika elektrifierade drivlinor: hybrid, plug-in hybrid och el. Därför kan du hitta den perfekta modellen för dig - beroende på dina preferenser och körstil. IONIQ Electric kör uteslutande på el och har en räckvidd på upp till 311 kilometer (WLTP). Den har plats för fem personer och gott om plats i bagageutrymmet.

Från 389 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

IONIQ Plug-in Hybrid

IONIQ Plug-in Hybrid

IONIQ Plug-in Hybrid kör på el och bensin, och du får därför det bästa från båda världar. Efter laddning kan du njuta av upp till 52 kilometer elkörning (WLTP) med en enda knapptryckning, och när den elektriska räckvidden är slut kan du fortsätta på bensinmotorn. Batteriet laddas också under körning. Den har plats för fem personer och gott om plats i bagageutrymmet.

Från 314 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

IONIQ Hybrid

IONIQ Hybrid

IONIQ Hybrid hjälper dig att köra längre på en liter bensin - helt utan att du behöver ladda eller ändra dina körvanor. Den är utrustad med både en bensinmotor och en elmotor som laddas under körning. Den har plats för fem personer och gott om plats i bagageutrymmet.

Från 245 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

TUCSON Diesel Mildhybrid

TUCSON Diesel Mildhybrid

TUCSON är en klassisk och rymlig SUV som lämpar sig väl för alla slags underlag och terräng. Med en TUCSON har du möjlighet att dra tyngre last som t.ex. hästsläp och husvagn. En TUCSON är mångsidig och passar lika bra till fritiden som till arbetet. Det är inte konstigt att den är en av de bäst säljande SUV-modellerna i världen. Den finns som en diesel mildhybrid som sänker din totala bränsleförbrukning och CO2-utsläpp.

 

Läs merBoka provkörning

NEXO

NEXO

Hyundai NEXO är en modern och högteknologisk vätgasbil. Liksom en elbil drivs vätgasbilen av el. Men till skillnad från en klassisk elbil, som får sin el levererad av ett batteri, producerar NEXO själv sin el i en bränslecell. En vätgasbil tankas på en vätgasstation på bara 5 minuter.

Från 849 900 kr

 

Läs mer

Se även...
Allt du behöver veta om att köra elektriskt

Allt du behöver veta om att köra elektriskt

Här kan du läsa mer om våra elektriska och energieffektiva bilar, få information om hur de olika modellerna fungerar samt få råd och vägledning om vilken typ av bil som passar just dig.

Läs mer
Så lätt är det att ladda din elbil

Så lätt är det att ladda din elbil

Det är enkelt att ladda en elektrisk bil. Du kan göra det hemma eller via en laddningsstation när du är ute på resa eller på arbetet. Men hur fungerar uppladdningen egentligen?

Läs mer
Vad är skillnaden mellan de olika hybridmodellerna?

Vad är skillnaden mellan de olika hybridmodellerna?

Hybrid, plug-in hybrid och mildhybrid. Vad betyder det egentligen, och vad skiljer dem åt?

Läs mer