Hybrid- och elbilar

Hybrid- och elbilar

Vilken elbil passar dig?

Vilken elbil passar dig?

Vilken elektrisk bil som är mest lämplig för just dig beror på hur din situation ser ut. Kan du ladda bilbatteriet hemma? Om du inte kan ladda hemma, hur ofta har du då möjlighet att ladda upp batteriet? Kör du långa eller korta sträckor med din bil? Hyundai har ett av Sveriges bredaste utbud av elektriska bilar – och naturligtvis en som passar dina behov.

 

Våra elektriska bilar

Hybrid- och elbilar

Vi på Hyundai har alltid lagt stor vikt på teknologi, nya lösningar och nya idéer. Vi tror på att elbilar är vägen framåt och därför har vi marknadens bredaste utbud, där du hittar mildhybrid, hybrid, plug-in hybrid, el och bränslecellsbil. 

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric är bilen för dig som vill ha alla fördelarna med en SUV, samtidigt som en elbil. Den har hög in-och urstigning som ger dig en bra överblick i trafiken. Bilen har en unik design och passar perfekt till en fartfylld vardag där du behöver plats för både bagage och passagerare. KONA Electric finns med två olika batteripaket så att du kan välja vad som passar dina körbehov. Med det stora batteriet kan du köra upp till 484 km på en laddning (WLTP).

Räckvidd upp till 305 km. Från 379 900 kr

Räckvidd upp till 484 km. Från 439 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

KONA Hybrid

KONA Hybrid

KONA Hybrid är byggd för att ge dig både stor körglädje, bättre bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp. En bekväm SUV med kaxig design som drivs av en bensinmotor med direktinsprutning och en batteridriven elmotor. En kraftfull kombination som ger ett maximalt vridmoment på 265 Nm.

Från 249 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

IONIQ Electric

IONIQ Electric

IONIQ är världens första bil som erbjuds med tre olika elektrifierade drivlinor: hybrid, plug-in hybrid och el. Därför kan du hitta den perfekta modellen för dig - beroende på dina preferenser och körstil. IONIQ Electric kör uteslutande på el och har en räckvidd på upp till 311 kilometer (WLTP). Den har plats för fem personer och gott om plats i bagageutrymmet.

Från 349 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

IONIQ Plug-in Hybrid

IONIQ Plug-in Hybrid

IONIQ Plug-in Hybrid kör på el och bensin, och du får därför det bästa från båda världar. Efter laddning kan du njuta av upp till 52 kilometer elkörning (WLTP) med en enda knapptryckning, och när den elektriska räckvidden är slut kan du fortsätta på bensinmotorn. Batteriet laddas också under körning. Den har plats för fem personer och gott om plats i bagageutrymmet.

Från 279 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

IONIQ Hybrid

IONIQ Hybrid

IONIQ Hybrid hjälper dig att köra längre på en liter bensin - helt utan att du behöver ladda eller ändra dina körvanor. Den är utrustad med både en bensinmotor och en elmotor som laddas under körning. Den har plats för fem personer och gott om plats i bagageutrymmet.

Från 216 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

IONIQ 5

IONIQ 5

IONIQ 5 drivs av ett lättviktsbatterisystem på 800 volt. Det möjliggör blixtsnabbt laddning från 10-80 % på bara 18 minuter. Bilen med sin elektriska sportbilsacceleration tar dig från 0-100 km/h på endast 5,2 sekunder. Helt enkelt en kompromisslös elbil som låter dig ta kontrollen över ditt liv och påverka ditt avtryck på världen.

Från 469 900 kr

 

Läs merKontakta återförsäljare

TUCSON Hybrid

TUCSON Hybrid

Helt nya TUCSON Hybrid drivs av både en batteridriven elmotor och en klassisk bensinmotor. Bilen minskar dina koldioxidutsläpp och ökar bränsleeffektiviteten – utan att kompromissa med körglädjen. TUCSON Hybrid ger dig en kombinerad effekt på 230 hk och ett vridmoment på hela 350 Nm. SUV:en är dessutom bekvämare än någonsin, har helt ny revolutionerande design och är utrustad med uppkoppling och säkerhet i toppklass.

Från 329 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

I helt nya TUCSON Plug-in Hybrid kör du på antingen el eller bensin. En laddning ger dig upp till 62 kilometer körning på enbart el och när den är förbrukad fortsätter du på bensin. TUCSON Plug-in Hybrid ger dig en kombinerad effekt på 265 hk och ett vridmoment på hela 350 Nm. SUV:en är dessutom bekvämare än någonsin, har helt ny revolutionerande design och är utrustad med uppkoppling och säkerhet i toppklass.

Från 414 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid tar dig framåt med hjälp av en 1.6 liters turbobensinmotor och en batteridriven elmotor. Du behöver inte ändra dina körvanor eller tänka på laddning – bilen skiftar automatiskt mellan de båda motorerna och använder den kraft som lämpar sig bäst för stunden. Dessutom har SANTA FE Hybrid helt ny elegant design, modern och lyxig kupé, fyrhjulsdrift som standard och ett flexibelt sätessystem med plats för sju personer.

Från 494 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Med SANTA FE Plug-in Hybrid kan du med ett enkelt knapptryck växla mellan bensin och eldrift. Det smarta hybridsystemet ger dig hela 265 hk och på en laddning kan du köra upp till 58 km på enbart el – och när den är förbrukad växlar bilen automatiskt över till bensin. Dessutom har SANTA FE Hybrid Plug-in Hybrid helt ny elegant design, modern och lyxig kupé, fyrhjulsdrift som standard och ett flexibelt sätessystem med plats för sju personer.

Från 544 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

NEXO

NEXO

Hyundai NEXO är en modern och högteknologisk vätgasbil. Liksom en elbil drivs vätgasbilen av el. Men till skillnad från en klassisk elbil, som får sin el levererad av ett batteri, producerar NEXO själv sin el i en bränslecell. En vätgasbil tankas på en vätgasstation på bara 5 minuter.

Från 849 900 kr

 

Läs mer

Se även...

Allt du behöver veta om att köra elektriskt

Allt du behöver veta om att köra elektriskt

Här kan du läsa mer om våra elektriska och energieffektiva bilar, få information om hur de olika modellerna fungerar samt få råd och vägledning om vilken typ av bil som passar just dig.

Läs mer
Så lätt är det att ladda din elbil

Så lätt är det att ladda din elbil

Det är enkelt att ladda en elektrisk bil. Du kan göra det hemma eller via en laddningsstation när du är ute på resa eller på arbetet. Men hur fungerar uppladdningen egentligen?

Läs mer
Vad är skillnaden mellan de olika hybridmodellerna?

Vad är skillnaden mellan de olika hybridmodellerna?

Hybrid, plug-in hybrid och mildhybrid. Vad betyder det egentligen, och vad skiljer dem åt?

Läs mer