Familjebilar

Familjebilar

I en familjebil från Hyundai finns det plats för hela familjen, och med klassledande säkerhetsutrustning kan alla koppla av och njuta av åkturen. En annan trygghet är vår 5 års nybilsgaranti utan kilometerbegränsning, så du kan njuta av livet utan att behöva oroa dig för din bil.

i30

i30

i30 är en sportig och rymlig bil med fokus på säkerhet och komfort. Med en mängd säkerhetsfunktioner som standard kan du känna dig trygg med hela familjen på åkturen. Komforten är också en viktig del av bilens egenskaper. Bagageutrymmet rymmer 395 liter.

Från 189 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

i30 Kombi

i30 Kombi

i30 Kombi har liksom i30 stort fokus på säkerhet och komfort. Skillnaden är bl.a. bagageutrymmets storlek, så om du behöver extra plats är i30 Kombi det självklara valet med sina 602 liter. På i30 Kombi finns det även möjlighet för takrails vilket gör att denna modell lämpar sig riktigt bra för bilsemester.

Från 189 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

i30 Fastback

i30 Fastback

i30 Fastback är känd för sin snygga design, höga utrustningsnivå och goda komfort. Det märker du direkt när du sätter dig bakom ratten. Bilen ger en känsla av kvalitet in i minsta detalj. Bagageutrymmet rymmer 450 liter.

Från 234 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

KONA

KONA

KONA är en kompakt SUV med hög in- och urstigning och självsäker, sofistikerad design. En pålitlig och ändå sportig familjebil som erbjuder både snabb respons, stor komfort, gott om plats och de allra senaste säkerhets- och uppkopplingsfunktionerna.

Från 199 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric är bilen för dig som vill ha alla fördelarna med en SUV, samtidigt som en elbil. Den har hög in-och urstigning som ger dig en bra överblick i trafiken. Bilen har en unik design och passar perfekt till en fartfylld vardag där du behöver plats för både bagage och passagerare. KONA Electric finns med två olika batteripaket så att du kan välja vad som passar dina körbehov. Med det stora batteriet kan du köra upp till 484 km på en laddning (WLTP).

Räckvidd upp till 305 km. Från 379 900 kr

Räckvidd upp till 484 km. Från 439 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

KONA Hybrid

KONA Hybrid

KONA Hybrid passar dig som vill ha en bekväm familje-SUV med hög in- och urstigning, sportig design och möjligheten att köra på både bensin och el. Bilen är utrustad med en bensinmotor och en elektrisk motor som ger optimal bränsleekonomi och lägre CO2-utsläpp.

Från 249 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

TUCSON

TUCSON

TUCSON är en klassisk och rymlig SUV som lämpar sig väl för alla slags underlag och terräng. Med en TUCSON har du möjlighet att dra tyngre last som t.ex. hästsläp och husvagn. En TUCSON är mångsidig och passar lika bra till fritiden som till arbetet. Det är inte konstigt att den är en av de bäst säljande SUV-modellerna i världen.

Från 269 900 kr

 

Läs merBoka provkörning

SANTA FE

SANTA FE

SANTA FE är en lyx-SUV med pålitlig fyrhjulsdrift som standard och plats för sju personer. En rymlig bil med stor komfort och utrustad med smarta funktioner som motorvägsassistent och dödavinkelvarnare. Exklusivt Luxury-paket finns som tillval.

Från 459 900 kr

 

Läs merBoka provkörning