Oversigt Topbanner

Hitta rätt Hyundai för dig

Från en kompakt citysmart bil till en rymlig SUV eller familjebil. Vårt omfattande utbud av modeller gör att vi enkelt kan erbjuda dig en Hyundai som matchar dina behov och din livsstil perfekt. Helt elektrisk, bensin, diesel, hybrid eller plug-in hybrid? Vill du hellre utgå från vilken motor din framtida bil ska ha går det också bra. Gör ditt val nedan så guidar vi dig rätt.

Utgå från kategori

Klicka på den grupp av bilar som intresserar dig och ta reda på mer.
Små bilar

Små bilar

Kompakta men ändå rymliga bilar med snygg design. Lätta att köra och parkera och gör livet enklare för en mindre peng.

Utforska
Familjebilar

Familjebilar

Praktiska och snygga bilar med plats för hela familjen. Klassledande säkerhet gör att alla kan njuta av åkturen i alla lägen.

Utforska
SUV:ar

SUV:ar

Distinkt design och utmärkt sikt i trafiken kännetecknar våra SUV:ar. Finns med fyrhjulsdrift för extra bra väggrepp.

Utforska
N-bilar

N-bilar

Designade för att ge dig hisnande prestanda och maximal körglädje. Fyllda med hög säkerhet och den senaste tekniken.

Utforska

Utgå från motortyp

Klicka på den motortyp som passar dig och ta reda på mer.
El

El

Helt elektrisk körning ger dig snabb respons, en tyst upplevelse och inga CO2-utsläpp under körning.

Utforska
Plug-in hybrid

Plug-in hybrid

Satsa på det bästa från två världar! Njut av den ultimata friheten att kunna köra på både el och bensin.

Utforska
Hybrid

Hybrid

Hybridsystemet väljer automatiskt den kraft som lämpar sig bäst för stunden. Smart, flexibelt och bränsleeffektivt.

Utforska
Bensin och diesel

Bensin och diesel

Klassiska effektiva förbränningsmotorer som är skapade för att ge dig optimal bränsleekonomi och lägre utsläpp under körning.

Utforska

Goda skäl att välja Hyundai

Att välja Hyundai är att välja trygghet. För det är inte bara våra bilar som är tillverkade enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder – även nybilsgarantin håller absolut världsklass. En ny Hyundai är utrustad med toppmoderna säkerhetsfunktioner och skulle något ändå hända har du gratis vägassistans i minst ett år.
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Alla bilar från Hyundai är tillverkade enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka som standard, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slipper oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig.

Mer om nybilsgaranti
8 års garanti på batteripaketet

8 års garanti på batteripaketet

På våra el- och hybridbilar erbjuder vi hela 8 års garanti på batteripaketet (högspänningsgaranti), eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först. Därmed kan du vara säker på att även om det är ny teknik, så har Hyundai testat och utvecklat batteripaketen så pass noga, att vi kan erbjuda en lång fabriksgaranti. 

Mer om batterigaranti
Hyundai Vägassistans

Hyundai Vägassistans

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du kan upprätthålla garantin under hela bilens livstid genom att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Mer om vägassistans
Euro NCAP

Euro NCAP

Din säkerhet är alltid av största vikt när vi designar och tillverkar nya bilar. Därför har i30, SANTA FE, KONA, NEXO, TUCSON, IONIQ och IONIQ 5 fått högsta betyg i säkerhet vid det välkända testinstitutet Euro NCAP. Bakom ratten på en Hyundai kan du känna dig trygg och säker och kan njuta av säkerhetsfunktioner i världsklass.

Euro NCAP
Klassledande säkerhetsfunktioner

Klassledande säkerhetsfunktioner

Alla våra bilar är utrustade med klassledande säkerhetsfunktioner, så att både du och dina passagerare är trygga oavsett resmål. En Hyundai är fylld med säkerhetsteknologi för att kunna ge dig den bästa och tryggaste körupplevelsen och utvecklar hela tiden nya och ännu mer innovativa tekniker som kan förbättra din Hyundais säkerhet ytterligare.

Mer om säkerhet