KOMBIBILARNA SOM ÄR BILLIGAST ATT ÄGA

Oberoende Bilpriser.se har utnämnt i30 kombi och i40 kombi till billigast att äga bland de 20 vanligaste kombimodellerna i Sverige.

En låg ägandekostnad betyder att bilen har hög kvalitet. Ägandekostnader består nämligen av bränslekostnader, värdeminskning, skatt, försäkring och service. Bilpriser.se har därmed inte bara vägt in vad som står på prislappen – utan lagt till allt som påverkar vad en bil kostar att äga i längden. Det här visar att Hyundais höga kvalitet och gedigna garantier lönar sig.

En normalförare kör ungefär 1 500 mil per år. Jämför vi Hyundais klassvinnare med den bil som var dyrast i respektive test så sparar du ca 20 000 kr. Bara genom att äga en av Hyundais kombimodeller.

Bilpriser.se har sammanställt den totala ägandekostnaden under en treårsperiod för 20 kombimodeller från modellår 2012.

infographic TCO

i30-Kombi-compare

Upptäck vad nya i30 Kombi kan erbjuda just dig.

Om du bygger din egen version av bilen ser du vårt utbud av olika utrustningspaket så att du enkelt kan välja det som passar just dig.

Bygg din bilLäs mer om bilen

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se