KOMBI

När du vill ha gott om plats

i30-Kombi-compare

Länge har en kombi varit ett klassiskt val för familjen, och vi förstår varför. Att de är rymliga, smidiga och säkra gör att passar de flesta. I bagageutrymmet får du plats med allt ifrån matkassar, till skidutrustning eller packning till sommarstugan. Dessutom är utbudet av kombibilar stort. Oavsett om du är ute efter en stor, bränslesnål, begagnad eller billig kombibil, finns något just för dig.

Hitta Hyundaihandlare Kontakta oss

Upptäck vår kombi

i30 Kombi

  • Få plats med allt på 602 liter lastutrymme
  • Tidlös design och modern uppkoppling
  • Innovativa lösningar för aktiv säkerhet

UPPTÄCK i30 KOMBI

i30-kombi-2017-side

Därför ska du välja en kombi

3 anledningar till varför vi älskar dem

Lastutrymme

I en kombi får du plats med allt du behöver. Oavsett om det är vardagens matkassar eller semesters resväskor, kan du njuta av utrymmet.

Säkerhet

Som en klassisk familjebil satsas det ofta högt på säkerheten i kombi. Med aktiva säkerhetsfunktioner blir vardagen lite tryggare.

Smidig

En kombi är tillräckligt stor för att vara rymlig, och tillräckligt liten för att vara smidig. Perfekt både för fickparkeringen och stadskörningen.

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

Vill du läsa mer?

i30 lästips

KOMBIN MED HÖGSTA BETYG I SÄKERHET

Läs artikeln

8 tips artikelbild

8 TIPS ATT TÄNKA PÅ INFÖR BILKÖPET

Läs artikeln

i30 kombi lästips

i30 KOMBI - TUNGLASTARE MED KÄNSLA

Läs artikeln

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se