Provkör och vinn

Provkör och vinn

Provkör och vinn en lyxig spa-helg för två
När du provkör en bil som ingår i vår sommarkampanj är du automatiskt med och tävlar om en lyxig spa-helg för två på Varbergs Kusthotell, till ett värde av cirka 10 000 kr.
Om Varbergs Kusthotell
52 steg från havet

52 steg från havet

Havet är ständigt närvarande på Varbergs Kusthotell – både i deras Thalasso-spa såväl som på gaffeln i restaurangen. Se fram emot att få ny saltstänkt energi genom att besöka både spa, gym och träningspass samt äta och sova gott, bara 52 steg från havet.

En del av Comwell

En del av Comwell

Varbergs Kusthotell ingår i hotellkedjan Comwell som består av fjorton hotell i Danmark och ett i Sverige. Alla hotell har sin egen unika prägel med utomordentlig service och fantastisk miljö.

Tävlingsvillkor

Så deltar du i tävlingen

Du deltar automatiskt i tävlingen genom att provköra en av bilarna som ingår i vår sommarkampanj: i10, i20, i30, i30 Kombi, KONA, KONA Hybrid, KONA Electric, IONIQ Plug-in Hybrid, IONIQ Hybrid och IONIQ Electric.

Tävlingsperiod

Från den 7 juni till och med den 31 augusti 2021.

Vinst

Paketet Kusthotellets Spaklassiker på Varbergs Kusthotell för två personer som inkluderar: En hotellnatt, entré till Thalasso-spa, spaprodukter, träningspass, gym inne och ute, sommarbuffé (juni-aug)/trerätters supé och frukostbuffé, till ett värde av cirka 10 000 kr.

Allmänna tävlingsvillkor

Tävlingen organiseras av Hyundai Sverige och är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad av eller förknippad med Facebook eller Instagram. Tävlande måste vara bosatt i Sverige och vara över 18 år. Du som deltar i tävlingen godkänner att vi eventuellt lägger upp ditt namn och bild på Hyundai Sverige sociala medier samt hyundai.se

Hyundai Sverige eller Hyundai-återförsäljare och deras anställda får inte delta i tävlingen. Samtliga vinnare utses av en jury ledd a Hyundai Sveriges marknadsavdelning. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren kommer att bli kontaktad personligen.

När du deltar i tävlingarna godkänner du Hyundai Sveriges tävlingsregler och villkor. Information om hur vi hanterar personuppgifter finns i vår integritetspolicy.