Nya IONIQ electric

Nya IONIQ electric

Nya IONIQ electric - säg hejdå till CO2!
Upptäck nya IONIQ electric med stilren design och en mängd nya funktioner. Premiär i november!

Klimatbonusbil på 100% el! Föregångaren utsågs till den renaste bilen i sin klass av den tyska utgåvan av M Sverige. Och den nya IONIQ electric har ännu mer fokus på miljön: På en enda laddning når nya IONIQ electric en räckvidd på upp till 311 km (WLTP) – helt utan CO2 utsläpp. Dessutom med klimatbonus på 60 000 kr (ej inräknat i priserna)! 

Vridmomentet på den elektriska motorn (100 kW) drivs av ett nytt och effektivt 38,3 kWh lithium-ion-polymer-batteri som endast behöver 54 minuter för att ladda upp till 80%, när du ansluter till en 100 kW-laddningsstation, och 57 min för att ladda upp till 80% vid en 50 kW-laddningsstation. Snabbt, enkelt, hållbart!

IONIQ electric är en klimatbonusbil. En klimatbonusbil släpper ut mindre än 60g CO2 per kilometer. Den kan drivas av el, etanol, biogas eller andra förnybara drivmedel. Till bonusbilar kan även hybridbilar räknas, dvs bilar som drivs i kombination med elmotor.

Du kan läsa mer om klimatbonus (bonus-malus) här.

Hyundais mobilapp Blue Link gör det lättare än någonsin att vara uppkopplad mot din bil. Blue Link Connected Car Service håller dig uppkopplad direkt mot din nya IONIQ electric med online röstigenkänning och ett stort antal funktioner som förhöjer din körglädje. Hyundai Blue Link-appen kräver en Blue Link-utrustad bil för att fungera.