i10 Summer Edition

i10 Summer Edition

Inofficiell svensk mästare i ”allsång i baksätet”

Vem säger att en bilsemester måste göras i en stor bil? Inte de som provat en i10, i alla fall.

Från bara 109 900 kr inkl. utrustning för ett marknadsvärde av 26 000 kr

  • Liten bil, stort utrymme
  • 7” pekskärm m. radio
  • Apple CarPlay™
  • Bluetooth
  • Aircondition
  • 5 säten
  • Uppvärm ratt och sittplatser
  • En av de största bilarna i sitt segment
Provkör & vinn
Provkör en Hyundai och var med i utlottningen om en magisk höstsemester i Paris med hela familjen. Värde 30 000 kr! Vi ställer en i30 kombi till fritt förfogande.

Alla som provkör en Hyundai mellan 26 juni och 31 augusti är med i utlottningen. Vinnaren meddelas direkt och offentliggörs på vår Facebooksida.

 

Kör till Paris i en i30 kombi – och njut extra mycket av resan

Den lyckliga familjen får låna en Hyundai i30 kombi för att köra till Paris och ha en magisk höstsemester – full av fantastiska upplevelser i den stora nöjesparken. Entrén är betald för hela familjen, så det är bara att njuta av alla attraktioner. Detsamma gäller övernattningen på ett av temahotellen inne i parken samt massor av andra magiska möjligheter. Värde 30 000 kr + lån av Hyundai i30 kombi till ett värde av 7 000 kr.

 

Så här gör du

Du deltar genom att provköra en Hyundai under perioden 26 juni till 31 augusti. Vinnaren meddelas direkt och offentliggörs på vår Facebooksida. Vinnaren får ett presentkort att använda hos Magic Tours till ett sammanlagt värde av 30 000 kr (presentkortet täcker tre övernattningar och entré till parken under fyra dagar för två vuxna och två barn). Lån av bil gäller exkl. bränsle men bilen är fulltankad vid leverans. Bilen har bokats för vecka 42. Önskas en annan tidpunkt måste detta koordineras med Hyundai Sverige. Lånet av bil gäller inkl. försäkring och vägassistans i hela Europa. Självrisk 7 000 kr. Vinsten kan inte bytas till kontanter. Vinstskatten är betald. Anställda hos Hyundai Sverige och Hyundai-återförsäljare och deras anställda får inte delta i tävlingen. Vinnaren dras vecka 36.

 

Boka provkörning