120979 Hyundai KONA IONIQ Hybrid Website 3100X1330 1
Sverigepremiär
För helt nya KONA Hybrid och nya IONIQ Hybrid
Nya KONA Hybrid
Laddar när du kör förbi bensinstationen

Säg hej till KONA Hybrid som levererar både körglädje och bra bränsleekonomi. Kombinationen av den kraftfulla elmotorn och den effektiva bensinmotorn passar extra bra i stadskörning, där du får optimal glädje av den automatiska batteriuppladdningen.

Pris från 234 900 kr
Privatleasing från 3 395 kr/mån

KONA- och IONIQ-familjerna har fått nya medlemmar! Den nya KONA Hybrid är en rymlig och praktisk kompakt-SUV, medan IONIQ Hybrid är den eleganta och sportiga familjebilen. Med båda får man riktigt bra körglädje och körekonomi.

Nya IONIQ Hybrid
Bestäm själv hur mycket du vill ladda medan du kör

IONIQ Hybrid är elegant och aerodynamisk. Det omfattande utrustningspaketet och alla högteknologiska funktioner ger dig enastående körkomfort och säkerhet. Med de så kallade “växlingspaddlarna” kan du själv justera hur mycket av bromsenergin du vill överföra till batteriet.

Pris från 245 900 kr
Privatleasing från 3 595 kr/mån

Online-presentation eller provkörning?
Våra Hyundai-återförsäljare hjälper dig med att välja bilen som passar just dig och dina behov - helt utan förpliktelser. Det är helt upp till dig om det ska ske fysiskt på plats eller online. Fyll i formuläret nedan, så ringer din återförsäljare upp dig.