Upptäck våra laddbara SUV:ar

Med en SUV som plug-in hybrid öppnas en värld av möjligheter. Storleken, rymligheten och komforten i en SUV från Hyundai, kombinerat med den smarta laddhybridtekniken gör att du kan köra på både el och bensin. Det bästa av två världar, helt enkelt.

Två män hänger vid en Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid SUV i citymiljö.
Kvinna körandes Hyundai SUV laddhybrid i stadsmiljö.

Att överväga

En SUV som plug-in hybrid passar dig om:

Du vill köra kortare sträckor på el

Du vill köra kortare sträckor på el

Du vill kunna köra kortare sträckor helt på el och njuta av lägre utsläpp, tyst körning och bättre bränsleekonomi.

Du vill även ha flexibilitet

Du vill även ha flexibilitet

Kanske bor du på landsbygd och behöver framkomligheten med en SUV, men inte alltid kan stanna för att ladda.

Du har tillgång till laddning

Du har tillgång till laddning

Du kan installera en laddbox hemma, har laddstation nära hemmet och/eller på din arbetsplats.

Full flexibilitet med SUV som plug-in hybrid

Med en plug-in hybrid kan du köra enbart på el och när den elektriska räckvidden tar slut tryggt förlita dig på att bensinmotorn tar över. Till skillnad från en hybrid kan du dessutom ladda upp batteriet via en laddbox eller på en offentlig laddstation.
Njut av elektriska fördelar

Njut av elektriska fördelar

Med sin stabilitet och höga körposition är det njutbart att köra SUV. Med en laddhybrid blir upplevelsen ännu bättre, tack vare den tysta eldriften som låter dig glida fram i trafiken. Dessutom ger det starka vridmomentet från elmotorn en snabb acceleration från stillastående, och hjälper även till vid start och stopp.

Räckvidd som räcker

Räckvidd som räcker

Med en TUCSON Plug-in Hybrid har du en elektrisk räckvidd på upp till 62 km. Därefter har du dessutom en 42-liters bensintank att förlita dig på tills du har möjlighet att ladda batteriet. Med SANTA FE Plug-in Hybrid kan du köra 58 km enbart på el och luta dig tillbaka med tryggheten av bilens 47-liters bensintank. Att ladda batterierna är dessutom hur smidigt som helst, oavsett om du laddar hemma eller på offentliga laddstationer.

SANTA FE Guide Til Bilvalg Breaker Stor 2
Laddkort laddning Hyundai SUV PHEV.

Fler fördelar med en plug-in hybrid från Hyundai

Ladda på över 500 000 platser

Ladda på över 500 000 platser

Med Charge myHyundai kan du ladda på över 500 000 platser i hela Europa – med en app eller ett fysiskt kort. För att komma i gång och ladda enklare och mer prisvärt behöver du bara registrera dig på chargemyhyundai.com, sedan är det fritt fram att fylla på batteriet hos alla ledande leverantörers laddstationer.

Mer om Charge myHyundai

Generöst garantipaket på köpet

Generöst garantipaket på köpet

Litiumjon-polymerbatteriet i våra plug-in hybrider omfattas av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först. Och förutom det så ingår givetvis 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka – så att du kan fokusera på den elektrifierade körupplevelsen och njuta av ett bekymmersfritt bilägande.

Mer om garanti

Privatleasa eller äga?

Privatleasa eller äga?

Du kan välja att privatleasa en plug-in hybrid om du föredrar det framför att äga bilen själv. Våra plug-in hybrider till privatleasing kommer som standard med imponerande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner och den höga komfortnivå du förväntar dig av en SUV från Hyundai.

Mer om att privatleasa plug-in hybrid

Våra bilar

Vilken plug-in hybrid SUV passar dig?

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Plug-in hybrid passar dig som vill ha möjligheten att köra längre sträckor enbart på el – men ha trygg tillgång till bensin. Du kan ladda bilen vilket ger dig en elektrisk räckvidd upp till 62 kilometer. När elkraften är slut fortsätter du automatiskt på bensin. Snygg design och smart teknik får du på köpet.

Kampanjpris från 439 900 kr
Tidigare lägsta pris 469 900 kr

Privatleasing från 5 988 kr/mån

 

Läs mer
SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Du kan ladda bilen externt och köra upp till 58 km på enbart el. När elkraften är förbrukad växlar bilen automatiskt över till bensin. Passar dig som vill njuta av friheten att kunna köra med två drivkrafter. Elegant design, modern interiör, fyrhjulsdrift och plats för sju ingår precis som i övriga SANTA FE-modeller.

Kampanjpris från 594 900 kr
Tidigare lägsta pris 634 900 kr

Privatleasing från 8 372 kr/mån

 

Läs mer

Upplev full flexibilitet idag

Det bästa sättet att uppleva körglädjen i en plug-in hybrid är naturligtvis att sätta sig bakom ratten. Ta chansen att provköra en av våra utmärkta laddhybrider hos din närmaste återförsäljare. Kunnig personal finns såklart till förfogande för att svara på dina frågor.

Upptäck våra andra motortyper

Tillbaka till startsidan

Tillbaka till startsidan

Elbilar

Elbilar

Hybrider

Hybrider

Bensin- och dieselbilar

Bensin- och dieselbilar