Vissa dagar är mer elektriska än andra.

Vi har Sveriges bredaste utbud av elektrifierade bilar. Upplev vår helt nya KONA electric, och de tre medlemmarna i IONIQ-familjen.

kona ev ceramic blue.png 2

KONA electric.

Rymlig, elegant och 100% elektrisk.

Vår nya KONA electric ger dig både SUV:ens styrka och rymlighet, samtidigt som du kan njuta av den elektriska tekniken, överlägsen körkomfort och en räckvidd på 449 km per fulladdning.

Upptäck KONA electric Bygg bilen

Campaignsite KONA 1-compressor

KÖR 449 KM PÅ EN LADDNING

I KONA electric kör du simpelt och miljövänligt. Med de nyutvecklade litiumbatterierna samlas bromsenergin varje gång bilmotorn bromsar, vilket ger en oerhört lång räckvidd på upp till 449 km.

hyundai-kona-electric-july2018-09-exterior-compressor

SJÄLVSÄKER DESIGN

Som Europas första helt eldrivna kompakt-SUV är KONA electric en banbrytande nykomling. Med detaljer som 17-tums lättmetallfälgar och eleganta linjer sticker bilen ut från mängden.

Campaignsite KONA 2-compressor

SUPERSNABB LADDNING

Om du använder en snabbladdare, kan du ladda din KONA electric upp till 80% av maxkapaciteten på mindre än en timme. Via en vanlig laddbox laddar du istället bilen smidigast över natten.

ioniq ev Polar White kopia

IONIQ - hela tre miljövänliga familjemedlemmar.

I en Hyundai IONIQ gör du något bra för miljön och för dig själv. Oavsett om du väljer IONIQ hybrid, IONIQ plug-in eller IONIQ electric, får du en strömlinjeformad bil som är exceptionellt tyst, familjevänlig och självklart med optimal körglädje.


Upptäck IONIQ Boka provkörning

Campaignsite IONIQ 1-compressor

TYST KÖRNING

IONIQ visar på innovation i världsklass. Ändå är den tysta och smidiga driften ett resultat av en överraskande simpel motortekniken, samt att mängden rörliga mekaniska delar reducerats och ersatts av elektrisk rörlighet.

Campaignsite IONIQ 3-compressor

MILJÖVÄNLIG DESIGN

I IONIQ har olika element som dörrbeklädnad, mattor och strålkastare utvecklats samt valts utifrån deras miljöhållbarhet.

Campaignsite IONIQ 2-compressor

ELEKTRIFIERING PÅ DIN NIVÅ

Med IONIQ får du möjlighet att välja den elbil som passar just dig och ditt liv. Hybrid, laddhybrid eller ren elbil - vad väljer du?

electric days top image

Framtiden är nu – och den är elektrisk.

I flera år har vi fokuserat på att utveckla det bredaste utbudet av elbilar på marknaden. Det är ett arbete som fortfarande pågår. Och det går framåt. Nya modeller kommer 2019 - bland annat vätgasbilen Hyundai NEXO. Nu finns många alternativ när du väljer att göra något bra för miljön, genom att njuta av körglädjen hos en elbil.

Hitta rätt elbil för dig

Vill du veta mer om elbilar?

stora bilpriset cropped

IONIQ - VINNARE AV STORA BILPRISET 2017!

Läs artikeln

vanliga frågor cropped

VANLIGA FRÅGOR OM ELEKTRIFIERADE BILAR

Läs artikeln

plug in croppes

DÄRFÖR STICKER IONIQ UT I KLASSEN

Läs artikeln

Kontakta återförsäljare.

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan. Vi kontaktar dig så snart vi kan.

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se