Esuv Topbanner

Bli en del av något större

Välj en e-SUV

Vissa drömmer om framtiden. Vi tar kontroll över den.

Vårt utbud av elektrifierade SUV:ar växer sig hela tiden större. Alla laddade med stor komfort, avancerade säkerhetsfunktioner och kraftfull prestanda. Och med vår passion för ny teknologi, smarta idéer och annorlunda lösningar kommer vi att fortsätta bana väg för att du ska kunna köra mer hållbart. Välj en e-SUV från Hyundai och bli en del av något större.
IONIQ 5

IONIQ 5

IONIQ 5 är en innovativ elbil som bland annat har utsetts till Årets Bil 2021 av Auto Motor & Sport. Den har futuristisk design och laddas blixtsnabbt från 10–80% på bara 18 minuter.

Läs mer
KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric är en helt elektrisk SUV med bekväm hög körposition och kaxig design. Ett populärt val med gott om plats för både bagage och passagerare. 

Läs mer
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid har snygg design, smart teknik och en elektrisk räckvidd upp till 62 kilometer. När elkraften är slut fortsätter du automatiskt på bensin.

Läs mer
SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid bjuder på elegant design, fyrhjulsdrift, plats för sju och upp till 58 km körning på enbart el. När elen är förbrukad kör du vidare på bensin.

Läs mer
NEXO

NEXO

NEXO är en spännande bränslecellsbil, som själv producerar elen du kör på. Bakom ratten kan du njuta av en räckvidd på upp till hela 666 km och en full vätgastank på bara 5 min.

Läs mer

”Hyundai Motor förbinder sig att bli koldioxidneutrala med globala produkter och verksamheter till år 2045.

Jaehoon (Jay) Chang President och CEO på Hyundai Motor Company

Koldioxidneutralitet 2045

Koldioxidneutralitet 2045

Redan nu är vi på väg mot vårt nästa stora globala företagsmål: koldioxidneutral produkttillverkning och verksamhet år 2045. För att nå målet arbetar vi med att utöka vårt sortiment av elbilar, utveckla nästa generations plattformar och investera i mer hållbara energi- och tekniklösningar.

 

Läs mer
IONIQ – framtidens elektriska serie

IONIQ – framtidens elektriska serie

Vår helt elektriska serie IONIQ är skapad för den medvetna bilisten som vill köra på enbart el. Tekniskt avancerade bilar laddade med futuristisk design och oslagbar komfort. IONIQ 5 är redan här och inom kort lanseras även 6 och 7.

Läs mer