Det finns en TUCSON för alla

TUCSON med sin revolutionerande design lägger man genast märke till. Den finns som bensin- eller dieseldriven mildhybrid, hybrid och plug-in hybrid – så att du kan välja den prestanda och bränsleförbrukning som bäst matchar ditt liv. Givetvis är den sofistikerade och rymliga kupén fylld med klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner. Det är inte konstigt att TUCSON är en av våra populäraste SUV:ar!

Hur laddad ska din TUCSON vara?

TUCSON

TUCSON

Det effektiva 48V mildhybridsystemet minskar motorbelastningen kraftigt och ger dig jämnare och snabbare start, förbättrad bränsleeffektivitet och lägre CO2-utsläpp under körning. Välj mellan 1.6 T-GDi bensinmotor eller en 1.6-liters CRDi dieselmotor.

Läs mer om TUCSON

Boka provkörning

TUCSON Hybrid

TUCSON Hybrid

Hybriden är utrustad med en kraftfull bensinmotor och en batteridriven elmotor som ger dig en kombinerad effekt på hela 230 hk. Elmotorn laddas automatiskt under körning så att du inte behöver ändra dina körvanor eller tänka på laddning.

Läs mer om TUCSON Hybrid

Boka provkörning

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Plug-in hybriden ger dig en samlad effekt på 265 hk och möjlighet till körning på enbart el. När elen är förbrukad tar bensinmotorn över utan att du märker det och du kan ladda när det passar dig. Ingen räckviddsångest, bara stor körglädje och flexibilitet.

Läs mer om TUCSON Plug-in Hybrid

Boka provkörning

Oförglömlig lysande design

Oförglömlig lysande design

TUCSON:s moderna design är revolutionerande med sina dynamiska geometriska former, skarpa vinklar och parametriska strålkastare som ger bilen ett självsäkert utseende. Tack vare toppmodern belysningsteknik förvandlas de yttre delarna av grillen till lysande vingliknande former, som automatiskt smälter in i grillen igen när strålkastarna släcks.

Mer om design

Redo för allt 

Njut av självförtroendet och förmågan att hantera de mest utmanande körförhållandena. TUCSON kommer med kör- och terränglägesväljare och kan fås med fyrhjulsdrift och elektroniskt styrd fjädring, så att du håller dig i rörelse oavsett vad som händer.

Mer om prestanda

Elektroniskt styrd fjädring

Elektroniskt styrd fjädring

Med det nya elektroniska stabilitetsprogrammet (ESC) kan du njuta av en mjukare, bekvämare resa och mer exakta köregenskaper. Genom att kontrollera dämpningskraften på varje enskilt hjul minskar ESC rullning, lutning och vertikala rörelser vilket förbättrar åkkomforten och köregenskaperna.

HTRAC™-fyrhjulsdrift

HTRAC™-fyrhjulsdrift

Dåligt väder? Krävande kurvor? Inga problem! Fyrhjulssystemet ger dig alltid perfekt hantering och grepp. Systemet består av en avancerad elektronisk sensor som beräknar hastighet och vägförhållanden. Det optimerar vridmomentfördelningen mellan hjulen samt bromsar om det är nödvändigt för att ge dig bästa möjliga framdrivning och stabilitet.

Kör- och terränglägesväljare

Kör- och terränglägesväljare

Snö? Sand? Lera? Inga problem. Med kör- och terränglägesväljaren kan du snabbt byta körläge för att optimera körprestanda, effekt och vridmoment för maximalt väggrepp och kontroll.

Finns för TUCSON Hybrid & TUCSON Plug-in Hybrid