Detta är nya KONA

Detta är nya KONA

Möt hela familjen

Nya KONA är en kompakt SUV med stor attityd. Nu finns den tillgänglig som bensin, mildhybrid, hybrid och electric – alla uppgraderade med ny aerodynamisk frontgrill, markanta hjulhus som ger en sportig siluett och ännu fler säkerhetsfunktioner som standard. Dessutom har du tio snygga exteriörfärger, tre utrustningsnivåer och en sportig N Line-version att välja på. Vilken blir din favorit?
KONA

KONA

Nya KONA är en härlig SUV med hög in- och urstigning som ger perfekt överblick över trafiken. De kraftfulla linjerna, nya LED-strålkastarna med eleganta varselljus och uppseendeväckande aluminiumfälgarna väcker starkt habegär. Finns med effektiv turbobensinmotor, eller även som bränsleekonomisk diesel mildhybrid.

Gäller Essential, Advanced och N line.

 

Läs merBoka provkörning

 

 

KONA Hybrid

KONA Hybrid

Nya KONA Hybrid är byggd för att ge dig både fantastisk körglädje, bättre bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp. Det är en bekväm SUV med kaxig design som drivs av en bensinmotor med direktinsprutning och en batteridriven elmotor. En kraftfull kombination som ger dig ett maximalt vridmoment på 265 Nm.

Gäller Essential och Advanced.

 

Läs merBoka provkörning

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric är den perfekta kombinationen av en praktisk SUV och en innovativ elbil. Du kan välja mellan två olika batteripaket: Standard Range med upp till 305 km räckvidd eller Long Range Performance med upp till hela 484 km räckvidd. Båda versionerna har 8” pekskärm, eluppvärmda framsäten och blixtsnabb respons.

Gäller Essential och Advanced.

 

Läs merBoka provkörning

 

KONA N Line

KONA N Line

För första gången kan bensindrivna KONA fås som N Line-modell. En sportig variant som drivs av en turbomotor med direktinsprutning. Stora luftintag framtill, karaktäristisk N Line frontgrill med integrerad N Line-logo och sportiga 18” aluminiumfälgar drar blickarna till sig.

 

Läs merBoka provkörning

 

Självsäker och vass design

 

Det räcker med en snabb blick på de nya kraftfulla linjerna eller de markanta hjulhusen för att förstå att nya KONA är i en klass för sig. Detaljer som framhäver bilens SUV-egenskaper och får den att skilja sig från mängden. De nya smalare bakljusen ger KONA en minst lika karaktäristisk baksida.

 

Mer om design

Topp 3 säkerhetsfunktioner

Inget är viktigare än säkerheten. Därför är KONA uppdaterad med en rad nya säkerhetsfunktioner som standard.

Stenkoll på korsande trafik

Med hjälp av radarsensorer monterade bak, minskar risken för kollision med fordon som närmar sig från sidan när du backar ut från ställen där sikten är skymd. Systemet varnar dig både visuellt och med en ljudsignal.

Varningssystem för glömt barn

Varningssystem för glömt barn

I nya KONA övervakar ultraljudssensorer baksätet. Om du lämnar bilen, och sensorn registrerar rörelser i baksätet, aktiveras signalhornet och strålkastarna automatiskt. En ny standardfunktion.

Säker urstigning

Säker urstigning

Denna smarta funktion förhindrar olyckor genom att registrera fordon som kommer körande bakifrån. Händer detta låses dörrarna automatiskt och passagerarna kan kliva ut ur bilen först när fordonet passerat.

 

Vill du uppleva nya KONA i verkligheten?

Provkör din favorit när det passar dig!