Byt till större frihet. Byt till SUV.

Det är dags att ta ditt bilägande till en ny nivå. Det är dags att bli med SUV. SUV:ar är bilar som bygger på större chassi och som ofta är försedda med 4-hjulsdrift. De har gått från att köras offroad, till att bli populära familjebilar. Vad innebär det egentligen? Hur känns det att köra SUV?

Varför ska du välja SUV?

Komfort för alla storlekar

Med högt insteg och rymliga säten sitter både stora och små bekvämt även under längre resor. Stå upprätt när du spänner fast barnen i barnstolar, innan du smidigt hoppar in i framsätet. Sträck ut benen ordentligt och njut av all plats.

Passar ditt vardagspussel

Oavsett hur din familjekonstellation ser ut, öppnar en SUV upp möjligheter till förändring och flexibilitet. Du kör lika bekvämt med fyra barn i var sitt säte ena veckan, som med svärföräldrarna och deras resväskor nästa.

Ger mer plats åt livet

För extra flexibilitet fäller du smidigt ner baksätet, som då skapar ett ännu större lastutrymme. Få plats med packning till skidsemestern, din nya soffa eller kanske två hundburar - det är helt upp till dig.

Tucson startsidan

5 anledningar till att välja en SUV

I slutet av 1980-talet började SUV:ar få ett mer sportigt rykte och slutade liknas vid fyrhjulsdrivna godsvagnar och militärfordon. Sedan dess har bergsvägar bytts mot stadsgator - men varför har SUV:ar blivit så populära? Vi har listat fem anledningar till varför en SUV borde bli din nästa bil.

Läs anledningarna här

Upptäck känslan i en SUV

tucson-1-compressor

När du behöver en extra hand

När du närmar dig bilen med en matkasse i ena handen och ett barn i andra, uppskattar du extra mycket att bakluckan öppnar sig automatiskt.

tucson interiör

Precis som du vill ha det

Inne i den kalla bilen är du glad över rattvärmen. Två klimatzoner tillsammans med ventilationen i de läderklädda sätena, gör det lätt att anpassa temperaturen efter allas enskilda behov.

backkamera

Backa som ett proffs

Tillsammans med parkeringssensorerna hjälper backkameran dig ut från parkeringen. I flera modeller finns även parkeringsassistans.

tucson krell-2

Njut av bra ljud

Bilens förstklassiga ljudsystem spelar din nya favoritlåt. Med ett leende på läpparna ökar du farten - precis så mycket som den automatiska skyltavläsaren visar.

top-image-navigation-3

Ta snabbaste vägen

På navigationssystemet knappar du in adressen till fotbollsträningen, som du i all hast tycks glömt bort. 11 minuters resväg. Perfekt.

Skärmavbild 2019-03-14 kl. 22.22.39

Få extra hjälp i trafiken

Med ett pratglatt barn i bilen är du tacksam över döda vinkel-varnaren. Tillsammans med den adaptiva farthållaren hjälper den dig att slappna av utan att tumma på säkerheten, hela vägen till träningen.

Hitta SUV:en som passar dig

Crossovers och SUV:ar är till för dig som vill ha möjligheter i livet. Bilen ska inte begränsa dig – den ska öppna upp för nya upplevelser. Oavsett om du enkelt vill ha plats för barnvagn eller kunna ge dig ut i utmanande terräng löser crossovers och SUV:ar dina behov. Frågan är bara - vilken SUV passar dig bäst?

Välj rätt SUV

kona lästips

Vilken SUV väljer du?

Välj mellan bensin, diesel, mildhybrid och eldrift

kona bilden

KONA

Ryms på alla parkeringar
 • Elegant och väldesignad familjebil
 • Stark motor
 • Attraktiv utrustningslista

Upptäck KONA Bygg en KONA

kona electric blå

KONA electric

Eldriven SUV
 • Europas första helt eldrivna kompakt-SUV
 • Upp till 449 km räckvidd
 • 8 års batterigaranti

Upptäck KONA electric Bygg en KONA electric

tucson suv

Tucson

Bilen alla älskar
 • Vår storsäljande klassiker
 • Innovativa drivlinor
 • Sportigare interiör och exteriör

Upptäck Tucson Bygg en Tucson

santan

Santa Fe

En 7-sitsig SUV
 • Hög komfort och premiumkänsla
 • Gott om lastutrymme
 • Möjlighet att dra tungt

Upptäck Santa Fe

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se