Prestanda

Prestanda

Förbättrad prestanda

Nya Santa Fe kan levereras med upp till 200 hk, och ger dig möjlighet att välja mellan tre dynamiska motorer: Två dieselversioner och en bensinversion. Alla har förbättrats för att uppfylla de nya Euro 6C-utsläppsstandarderna. Det innebär att de ger bättre bränsleeffektivitet tack vare bättre förbränning och minimerad friktionsförlust vid växlingar.

2.4 GDi 188 hk
Antal personer
5-pers.
Bränsletyp
Bensin
Växellåda
Automatisk
Antal växlar
6
Motor
2.4 GDi
Drivning
4WD
Emission Co2
215 g/km
Max effekt (hk)
188 hk
Bränsleförbrukning (WLTP)
10 l/100km
Euro NCAP
Fjädring

Fjädring

MacPherson-fjädringen fram ger förbättrad stabilitet och köregenskaper under acceleration och inbromsning. Den bakre fjädringen ger en mer behaglig körning och tar dessutom mindre utrymme än andra system.

Ny 8-stegad automatväxellåda

Ny 8-stegad automatväxellåda

Den nyutvecklade 8-stegade automatlådan ger förbättrad respons och bättre bränsleeffektivitet.

6-stegad manuell växellåda

6-stegad manuell växellåda

Växlingen har blivit lätt och friktionsfri med hjälp av Multi-cone-synkronisering, optimerade kuggtänder, kullager och permanent transmissionsolja med låg viskositet.

HTRAC™ All-Wheel Drive-system

Upplev Hyundais överlägsna körsäkerhet. HTRAC™ anpassar aktiv drivkraftsfördelning till alla fyra hjulen och ger optimal balans oavsett vägförhållanden. I motsats till de mekaniska fyrhjulssystemen utnyttjar HTRAC™ en variabel styrning av både inbromsningen och kraften till hjulen. I kombination med körinställningar förbättrar HTRAC™ acceleration, stabilitet och bränsleeffektivitet. Systemet ökar dragkraften på snö, grus och naturligtvis på allmänna vägar, samtidigt som kurvtagningsförmågan förbättras.