Design

Design

Raffinerat elegant
Nya IONIQ Plug-in hybrids flytande fastback-design har uppgraderats med en rad nya designelement. Nya IONIQ Plug-in hybrid har skapats med fokus på ett lågt luftmotstånd och maximal prestanda, vilket gör den till en av de mest aerodynamiska bilar på marknaden med en luftmotståndskoefficient på bara 0,24. Eleganta konturer och innovativa teknologier samverkar för att utnyttja luftströmmarna så att både luftmotståndet och utsläppen minimeras.  
Kylargrill och stötfångare

Kylargrill och stötfångare

Den dynamiska nya kylargrillen har försetts med ett svävande, tredimensionellt galler som tillför en högteknologisk stil till bilens look. Den silverfärgade skyddslisten längst ner på stötfångaren understryker den avancerade designen av frontpartiet.

Full LED-strålkastare

Full LED-strålkastare

De nya full LED-strålkastarna (extrautrustning) ger både stil och god sikt (beroende på version). Njut av en mer dynamisk look samtidigt som du får bättre sikt och högre säkerhet på natten.

Automatiska LED-varselljus (DRL)

Automatiska LED-varselljus (DRL)

Tack vare de nya automatiska LED-varselljusen är nya  IONIQ Plug-in hybrid utrustad med en iögonenfallande ny ljussignatur. Varselljuset är elegant placerat vid sidan av de antracitfärgade luftintagen vid framhjulen - designade för att optimera luftströmmen över och vid sidan av hjulen för bättre aerodynamik.

Aluminiumfälgar

Aluminiumfälgar

De nya 16” aluminiumfälgarna har utvecklats speciellt  för nya IONIQ Plug-in hybrid.

Höftlinje

Höftlinje

Den eleganta höftlinjen är nu försedd med en silverfärgad skyddslist, som sätter en extra prägel på den avancerade silhuetten.

Soltak

Soltak

Släpp in solen och njut av frisk luft. IONIQ electric kan fås med soltak som öppnas med ett enkelt knapptryck (extratillbehör).

Smart Key

Smart Key

Nu behöver du inte leta efter nycklarna längre. När du har Smart Key i fickan eller väskan låses dörrarna upp automatisk när nyckeln registreras. Och när du har satt dig i bilen ska du inte vrida om någon nyckel - du ska bara trycka på start-knappen.

LED-kombinationsbakljus

LED-kombinationsbakljus

Designen av den nya ljussignaturen återkommer på bilens bakparti. LED-kombinationsbakljusen är nydesignade för en mer dynamisk look – dag och natt. Beroende på version.

Stötfångare bak

Stötfångare bak

Den bakre stötfångaren har också fått en uppfräschning med en ny antracitfärg på skyddslisten på mittendelen och den nedersta linjen med detaljer.

Rymlig och sofistikerad interiör
Nya IONIQ plug-in hybrids nydesignade interiör är ren och lättöverskådlig – och fylld med nya funktioner. Njut av de praktiska fördelarna med en 5-sitsig sedan, som ger dig en nivå när det gäller komfort och anslutningsmöjligheter som är helt kompromisslös. Interiören är skapad med hjälp av miljövänlig plast och naturmaterial, bland annat organiska sockerrör och vulkansten.
Instrumentpanel

Instrumentpanel

Instrumentpanelen har fått en helt ny design med bland annat en mörk linje i krom, som elegant framhäver känslan av bredd. Den exklusiva konstläderfinishen på det svävande huset till instrumentgruppen ökar kvalitetskänslan. LED-belysning i blått längs instrumentpanelen och i mittkonsolen förstärker den sköna atmosfären i kupén.

Ratt med värme

Ratt med värme

Njut av varma händer under kalla dagar. Den uppvärmda ratten med D-formad design och ekrar med silverfärgade detaljer är utrustad med ergonomiska reglage, så att du kan fortsätta vara ansluten och styra bilens system samtidigt som du kör.

10,25-tums pekskärm

10,25-tums pekskärm

Ett helt nytt audio- och videonavigationssystem på 10,25-tum finns som tillval och det utgör den eleganta höjdpunkten i den nydesignade förarplatsen. Den konfigurerbara, uppdelade pekskärmen omfattar ett gratis abonnemang på LIVE Services i 5 år. Få information i realtid om bensinstationer, trafik, väder och POI samt lediga parkeringsplatser. En sökfunktion för att hitta en Hyundai-återförsäljare finns naturligtvis också – och även varning om fartkameror om lagen tillåter detta.

Avancerade reglage för klimatanläggningen

Avancerade reglage för klimatanläggningen

Mittkonsolen har fått en helt ny design och även en högteknologisk makeover. De smarta reglagen med touch-funktion till klimatanläggningen framhäver interiörens rena, avancerade look.

Infinity premium-ljudsystem

Infinity premium-ljudsystem

Ett oförglömligt sätt att uppleva din favoritmusik på – Infinity premium-ljudsystemet i bilen kombinerar avancerad högtalarteknologi och avancerad design, så att alla bilturer förvandlas till imponerande upplevelser. Tillval.

Virtuell instrumentgrupp på 7-tum med två funktioner

Virtuell instrumentgrupp på 7-tum med två funktioner

Den helt nya digitala instrumentgruppen består av en 7-tums LCD-skärm med hög upplösning och två runda typer av stämningsbelysning. Displayens stil och färg varierar beroende på det körprogram som valts: ECO eller SPORT. Den stora, digitala färgdisplayen visar körinformation av olika slag - bland annat hastighet, bränsleekonomi och hybridsystemets energiflöde samt batteriets laddningsstatus. Beroende på version.

Säten

Säten

IONIQ Plug-in hybrids komfortabla säten kan fås i tyg (standard) eller läder (tillval). Njut av den lyxiga komforten som du får av ett förarsäte som kan ställas in elektriskt i åtta olika lägen och med två olika lägen för svankstödet. En version med värme och ventilation finns också som tillval. Fällbart baksäte (60:40) är standard och baksäte med värme finns som tillval. Det integrerade sätet med memoryfunktion (tillval) sparar din och ytterligare en förares valda inställningar för säte och sidobackspeglar. Du behöver bara trycka på en knapp, så ställs dina körinställningar in automatiskt.