Dynamisk och elegant

Dynamisk och elegant

Bredare och lägre än föregångaren, visar helt nya i10 upp en uttrycksfull design som inte liknar någon annan i klassen. Kontrasten mellan mjukt svepande ytor och markerade linjer utmynnar i en elegant och dynamisk design. Med linjer som hämtat inspiration från konturerna av kraftfulla muskler, är den renskurna, atletiska huvuddelen av karossen utformad för att erbjuda optimalt med plats ombord.  
Sätt en personlig prägel på bilen

Sätt en personlig prägel på bilen

8 olika lacker och ett tvåfärgat tak i rött eller svart ger dig hela 18 färgkombinationer att välja mellan för att sätta din egen, personliga prägel på bilen.

Projektionsstrålkastare

Projektionsstrålkastare

Med sina nya strålkastare och runda LED-varselljus, sticker helt nya i10:s kaxiga, livfulla design verkligen ut från mängden.

Ny, kraftfull grill

Ny, kraftfull grill

Den kraftfulla kaskadgrillen skickar stolt signaler om att helt nya i10 har en bredare kaross. (Grillen på bilden är extrautrustning)

LED-varselljus

LED-varselljus

De runda formerna på LED-varselljuset knyter an till i10:s mycket stolta anor. LED-enheterna har nu fått en läcker struktur. (Tillval)

.

C-stolpar med unik design

C-stolpar med unik design

Sidopartierna på helt nya i10 får en speciell karaktär av de linjer som mjukt sträcker sig bakåt längs rutorna, ända in i de X-formade C-stolparna. Denna unika designdetalj, som pryds av en stilig logo, gör att man känner igen i10 redan vid första ögonkastet.

Dynamisk accentlinje

Dynamisk accentlinje

På sidorna har den jämna, muskulöst designade huvuddelen av karossen utformats för att maximera utrymmet i kupén. Den eleganta accentlinjen ger exteriören en ännu mer dynamisk framtoning.

Ny design på stötfångaren bak

Ny design på stötfångaren bak

Den nydesignade bakre stötfångaren innehåller en grafitfärgad hasplåt, ett dimbakljus (i det nedre vänstra hörnet) och ett backljus (i det nedre högra hörnet).

Distinkta baklyktor

Distinkta baklyktor

De nydesignade baklyktorna ger helt nya i10 en dynamisk ljusbild och optimerar synligheten. (Tillval)

Tonade rutor bak

Tonade rutor bak

De tonade rutorna gör bilen ännu elegantare samtidigt som de erbjuder mer avskildhet från utsidan och bidrar till att hålla temperaturen i bilen på behaglig nivå när solen gassar.

Sportiga fälgar

Sportiga fälgar

Fullända bilens sportiga look med nydesignade 15"- eller 16"-lättmetallfälgar för en ännu mer energi- och fartfylld framtoning (tillval). Bilen är som standard utrustad med 14"-stålfälgar. 

Utrymme och stil 
Den eleganta kupén välkomnar dig med en genuin och modern look med fräscha mönster och nya texturer och med det senaste inom multimedia. Instrumentpanelen och dörrpanelerna pryds av ett nytt 3D-mönster som ger kupén en sportig framtoning. Via de runda luftinsläppen sträcker sig instrumentpanelens design in på dörrarna vilket förstärker bredden och känslan av rymlighet ombord. Samtidigt leder de ögat till de stora förvaringsutrymmena i dörrarna och ovanför handskfacket.  
8’’ audiodisplay

8’’ audiodisplay

Den nya 8"-pekskärmen är den största i klassen och kan tack vare Apple CarPlay™spegla innehållet på din smartphone. Beronede på version.

Apple CarPlay är ett registrerat varumärke tillhörande Apple Inc. Funktionalitet beroende på telefontyp. 

Värme i ratten

Värme i ratten

Slipp frysa om händerna kalla vinterdagar. Den eluppvärmda ratten är försedd med ergonomiskt placerade reglage så att du kan hålla kontakten med omvärlden utan att ta händerna från ratten och på så sätt köra säkrare.

 Stolvärme fram

Stolvärme fram

Varmt och skönt vintertid. Njut av den komfort som eluppvärmda säten (tillval) ger dig under den kalla delen av året. Uppvärmningen går snabbt, så du behöver inte vänta länge.

3.5’’ LCD-display

3.5’’ LCD-display

Praktiskt placerad mellan varvräknaren och hastighetsmätaren sitter en LCD-panel som på ett tydligt och lättöverskådligt sätt serverar dig information från en lång rad av bilens system liksom förarinformation, t.ex. de olika säkerhetssystemens aktuella status.

Runda, eleganta luftinsläpp

Runda, eleganta luftinsläpp

En elegant detalj i interiören är de runda luftinsläppen fram som sträcker sig ut på dörrarna och ger kupén en modern look och får den att verka bredare.

Vad vill du läsa mer om?
Ny växellåda och motor

Ny växellåda och motor

Mer om prestanda
Klassledande säkerhet

Klassledande säkerhet

Mer om säkerhet
Följ bilen med BlueLink

Följ bilen med BlueLink

Mer om uppkoppling
Komfort i världsklass

Komfort i världsklass

Mer om komfort