Hyundai NEXO utsläppsfri vätgasbil bränslecell.

Framtidens bil – i harmoni med naturen

NEXO är en utmärkt representant av Hyundais engagemang för morgondagens fordonsutveckling. NEXO är en unik SUV som kombinerar avancerad teknik och futuristisk design med fantastisk räckvidd, då den drivs av vätgas som omvandlas till el genom bränsleceller – helt utan koldioxidutsläpp vid körning.
Effektiv

Effektiv

Med en räckvidd på 666 kilometer (WLTP) och rekordhög bränslecellseffektivitet står NEXO i en klass för sig.

Strömlinjeformad

Strömlinjeformad

Med tydliga aerodynamiska linjer böljar den strömlinjeformade exteriören som vatten – vilket också är bilens enda utsläpp.

Utrustad

Utrustad

NEXO är utrustad med ett stort urval av avancerad teknik och praktiska funktioner, så att du enkelt har tillgång till allt du behöver.

Renar luften

Förutom vatten släpper Hyundai NEXO inte ut någonting annat via avgasröret. NEXO renar dessutom luften som den suger in. Bränslecellerna behöver luft. Ren luft. Därför renar NEXO luften som kommer in via fronten. 99,9% av alla partiklar avlägsnas. Den luft, som inte används i bränslecellerna, släpps ut via avgasröret, renare än när den kom in. Dessutom innebär rengöringen inte något ökat underhåll.

Tillåt kakor att titta på videon

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är NEXO tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Utöver det omfattas litiumjon polymerbatteriet i NEXO av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig – som standard.

Vad vill du läsa mer om?

Upptäck designen

Upptäck designen

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper