Utforska säkerhetsfunktionerna i Hyundai NEXO.

Säkerhet NEXO

Hyundai Smart Sense

Slappna av och njut av bilkörningen. Hyundai NEXO har banbrytande säkerhetsutrustning, som skyddar dig och dina passagerare. Du kan till och med låta den parkera själv.

Döda vinkeln-varning som visas på skärmen

Döda vinkeln-varning som visas på skärmen

Som något helt nytt kan Hyundai NEXO inte bara varna om bilar som befinner sig i den döda vinkeln. Den visar det också på instrumentbrädan. Skärmen lyses upp om du byter fil och systemet upptäcker att en bil befinner sig i den döda vinkeln. Gäller på båda sidorna om bilen (oavsett modellversion).

Fjärrstyrd parkering (RSPA)

Fjärrstyrd parkering (RSPA)

Parkering är enkelt. Med denna funktion parkerar NEXO sig själv, utan att någon finns i bilen. Den kan också köra ut igen, så att det blir lätt för dig att komma in.

Döda vinkeln-varning (BCA)

Med hjälp av två radarsensorer i bakre stötfångaren blir du varnad för fordon, som kommer bakifrån och som kan befinna sig i den döda vinkeln.

Lane Following Assist(LFA)

Lane Following Assist är en intelligent säkerhetsfunktion, som inte bara ser till att bilen håller sig i filen, den anpassar styrningen så att bilen är centrerad i filen, med hjälp av en avancerad kamera. Fungerar från 0 till 150 km/t.

Automatisk nödbroms (FCA)

Automatisk nödbroms med fotgängarigenkänning. Kombinationen av en radar i kylargrillen och en kamera i vindrutan ser till att NEXO automatiskt kan bromsa in för bilar eller fotgängare, som du kanske inte har upptäckt.

 

Mer om säkerhet

Vill du veta mer om säkerhet i våra bilar?

Läs mer