120818 Hyundai Model NEXO 3100X1330 Komfort

Komfort

Enkel uppkoppling

Med ett stort utbud av multimediafunktioner, och ett enkelt sätt att koppla upp din mobil, gör NEXO det lätt för dig att njuta av din musik eller att få upp dina kontakter på skärmen för en snabb uppringning.
12,3-tums pekskärm med navigation

12,3-tums pekskärm med navigation

Den eleganta skärmen är placerad i mitten och ger dig en bra överblick. Förutom navigation, multimedia och temperatur visar den också närmaste vätgasstation och din aktuella förbrukning m.m. Splitskärmen gör det möjligt att anpassa den till varje förare. Apple CarPlay™ finns också, så att du enkelt kan ansluta din mobil.

Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc

Trådlös uppladdning

Trådlös uppladdning

Bekvämt placerad i mittkonsolen hittar platsen där du kan ladda din mobil trädlöst. Där kan man ladda utrustning, som stöttar Qi-standarden utan att använda sladdar.

Interiör anpassad för dig

Interiör anpassad för dig

Luta dig tillbaka och njut av de sköna sätena och den rymliga kupén med plats för fem personer. Upplev den energi som har lagts ner i alla material och sammansättningar.

Flexibelt bagageutrymme

Flexibelt bagageutrymme

Rymligt och flexibelt. Inte bara en rymlig kupé. Bagageutrymmet rymmer upp till 513 liter och kan naturligtvis göras ännu större genom att fälla ner ett eller flera säten.

Panoramasoltak

Panoramasoltak

Släpp in solen via det stora panoramasoltaket (beroende på modellversion).

Säten med värme och kyla

Säten med värme och kyla

Varmt eller kallt? Välj själv med 3-stegs reglering av värme och kyla på framsätena (beroende på modellversion).

Värme i ratten

Värme i ratten

Under kalla dagar kommer man att njuta extra mycket när värmen sprider sig genom ratten. Nu slipper du att köra bil med kalla händer.

Plats till bagage

Plats till bagage

Finns det plats till bagaget? Ja Även om NEXO är en vätgasbil, så har den ändå ett stort och praktiskt bagageutrymme. Hela 461 liter (VDA) och ännu mer om du fäller ner baksätena.