Komfort

Komfort

Smart, praktisk och uppkopplad 
Njut av den smidiga uppkoppling du förväntar dig, och av innovativ teknik som gör livet enklare! Helt nya KONA Hybrid är konstruerad för att kunna göra alla resor till toppenresor – den har utrustats med en hel svit av smarta funktioner och system som erbjuder mer komfort och bekvämlighet för alla ombord. 
Sladdlös laddning

Sladdlös laddning

Ladda din smartphone på det enkla sättet! Med den sladdlösa laddningsplattan, som sitter behändigt placerad på mittkonsolen framför växelspaken, kan du enkelt ladda Qi-kompatibla smartphones utan att behöva någon sladd. Beroende på version.

Säten med värme och ventilation

Säten med värme och ventilation

Njut av luxuös komfort med det elmanövrerade (8-vägs) förarsäte med 2-vägs svankstöd som står till buds. Finns också i en version med både värme och ventilation. Fällbart baksäte (60:40) är standard. Även baksätespassagerarna kan njuta av eluppvärmda säten.

Ratt med elvärme

Ratt med elvärme

Slipp frysa om händerna kalla vinterdagar. Den eluppvärmda ratten med sin högglanssvarta eker är försedd med ergonomiskt placerade reglage så att du kan hålla kontakten med omvärlden och styra olika system i bilen utan att behöva ta händerna från ratten – för ännu säkrare körning.

Elektronisk parkeringsbroms (EPB)

Elektronisk parkeringsbroms (EPB)

Ett knapptryck är allt som krävs. Den elektroniska parkeringsbromsen (standard) kan enkelt aktiveras och kopplas ur via en knapp.

Framtidssäkrad motorteknik

Framtidssäkrad motorteknik

EURO 6d-Temp är standard för Hyundai. Alla nyregistrerade Hyundai-modeller i Europa uppfyller redan i dag den strikta utsläppsstandarden EURO 6d-Temp. EURO 6d-Temp omfattar både en labbtestcykel (WLTP) och ett utsläppstest som utförs på vanliga vägar (Real Driving Emissions eller RDE).

Audiodisplay (7”)

Audiodisplay (7”)

Helt nya KONA hybrid ger dig den smidiga uppkoppling du förväntar dig och innovativ teknik som gör livet lättare. Som t.ex. en 7" färg-LCD-pekskärm som ger dig enkel tillgång till allt via Apple CarPlay™ så att du kan ansluta din telefon och få dina låtar, telefonen och apparna tillgängliga direkt på displayen.

Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc.