Hyundai KONA Electric performance

Prestanda

Exceptionell räckvidd och snabb respons

Att köra elektriskt är aldrig tråkigt. Hyundai KONA Electric har blixtsnabb respons tack vare ett vridmoment på 395 Nm. Den effektiva elmotorn låter dig accelerera från 0-100 km/h på 7,9 sekunder. KONA Electric finns med två olika batteripaket – 39 kWh som standard samt ett kraftfullare 64 kWh.
Standard Range

Standard Range

Vårt 39,2 kWh-batteripaket levererar upp till 305 km räckvidd samt 136 hästkrafter. Den smarta integrationen av batterisystemet lämnar gott om plats både i kupén och i bagageutrymmet.

Long Range Performance

Long Range Performance

Med 64 kWh-batteripaketet får du upp till hela 484 km räckvidd och 204 starka hästkrafter. Den smarta integrationen av batterisystemet lämnar gott om plats både i kupén och i bagageutrymmet.

Laddningstiden kan variera beroende på inställning av hastighet, temperatur och bilens skick och kan variera mellan olika bilmodeller.

Elektriskt driv

Varje enskild motorkomponent i KONA Electric är utvecklad för att ge dig fantastiska köregenskaper och längsta möjliga räckvidd. Den unika SUV-plattformen möjliggör platsbesparande integrering av batteripaketet, som nu har ännu bättre effekt och livslängd.
Litiumjon polymerbatteri

Litiumjon polymerbatteri

Litiumjon polymerbatteriet i KONA Electric är effektivt och har exceptionell ur- och uppladdningskraft.

Elmotor

Elmotor

64 kWh-batteriet kombineras med en elmotor som ger dig en toppfart på 167 km/h och en räckvidd på upp till hela 484 km (WLTP). Effekt: 100 kW (136 hk) 150 kW (204 hk).

Intelligent teknik för smart körning

Maximera räckvidden i KONA Electric med hjälp av det avancerade regenerativa bromssystemet som laddar batteriet medan du kör.
Justerbar bromskraftsåtervinning

Justerbar bromskraftsåtervinning

Det regenerativa bromssystemet har optimerats så att du får ut ännu mer energi under varje resa. Som förare kan du lätt justera nivån för hur mycket energi som ska återvinnas vid inbromsning via paddlarna på baksidan av ratten.

Inbromsning

Inbromsning

Det är också möjligt att bromsa KONA Electric helt via paddlarna. Du behöver bara hålla in den vänstra paddeln så saktar bilen in utan att du behöver sätta foten på bromspedalen.

Smart bromskraftsåtervinning

Smart bromskraftsåtervinning

KONA Electric kan också reglera bromskraftsåtervinningen automatiskt med hjälp av inbyggda sensorer i fronten. Bilen justerar energinivån i förhållande till trafiken samt om du kör i upp- eller nedförsbackar.

Vad vill du läsa mer om?

Ny gnistrande design

Ny gnistrande design

Mer om design
Smidig uppladdning

Smidig uppladdning

Mer om uppladdning
Smarta säkerhetsfunktioner

Smarta säkerhetsfunktioner

Mer om säkerhet
Ny nivå av bekvämlighet

Ny nivå av bekvämlighet

Mer om komfort