Prestanda

Prestanda

Kul på vägen
Njut av elbilen som har snabb acceleration och lång räckvidd.
Riktigt kul att köra
Att köra elbil behöver inte vara tråkigt. Bilen är blixtsnabb tack vare ett vridmoment på hela 395 Nm, som är tillgängligt direkt när du trycker ner gaspedalen. Från 0-100 på 7,6 sekunder (64 kWh-modellen). Är du orolig för räckvidden? Välj mellan två olika batteripaket: 39 kWt som ger dig en räckvidd på 289 km (WLTP) eller 64 kWt-paketet som ger dig hela 449 km (WLTP) på en fulladdning. Siffrorna är baserade på det nya WLTP-testet.
Den elektriska motorn

Den elektriska motorn

Välj mellan två olika motorer för att få det alternativ som passar din vardag bäst. 39 kWt-batteriet ger dig en toppfart på 155 km/t och en räckvidd på 289 km (WLTP). 64 kWt-batteriet ger dig en toppfart på 167 km/t och en räckvidd på hela 449 km (WLTP). Effekt: 100 kw (136 hk) 150 kw (204 hk).

Litiumjonpolymerbatteri

Litiumjonpolymerbatteri

Genom att använda litiumjonpolymerbatterier istället för mer konventionella batterier kan Hyundai säkerställa att batterierna är effektivare och bättre för ständiga ur- och uppladdningar. Samtidigt är batterierna vattenkylda via klimatanläggningen och får värme via elsystemet. Detta i kombination med Hyundais höga kvalitet och driftsäkerhet garanterar dig körglädje i många år. Räckvidden och batterikapaciteten är 289 km / 39 kWt respektive 449 km / 64 kWt.

Adaptiv farthållare
För en mer avslappnad och säkrare körning. Den adaptiva farthållaren ser till att hålla en konstant hastighet, men bromsar också bilen om trafiken ändrar sig. Ända ner till att bilen stannar helt. Därefter ökar den hastigheten igen upp till den inställda hastigheten.
Snabb laddning

Snabb laddning

Har du tillgång till en 100 kW-laddare kan du ladda bilen upp till 80% på under en timme. Har du tillgång till en 50 kW-laddare kommer laddningstiden att vara 57 minuter för 39 kWt-batteriet och 75 minuter för 64 kWt-batteriet.

Normal laddning

Normal laddning

Har du tillgång till en standard hemmaladdare kommer det att ta 9 timmar och 35 minuter för det stora batteripaketet och 6 timmar och 10 minuter för det lilla batteripaketet (kräver Twin Power). Du kan också använda en helt vanlig elkontakt som tillfällig laddare (vi rekommenderar dock montering av laddningsstation).

Programmerbar laddning

Programmerbar laddning

Ladda när du vill. Med KONA electrics avancerade batteristyrning kan du själv bestämma när du vill att bilen ska ladda. Så att du till exempel kan ladda när det är mest miljövänligt.

Olika sätt att ladda din KONA electric
Standardkabel

Standardkabel

Med denna kabel kan du ladda din KONA electric överallt. Den är avsedd för anslutning till en vanlig väggkontakt. Det finns tre inställningsmöjligheter. 6, 9 eller 12A* *Vi rekommenderar endast användning av detta i en nödsituation.

Hemmaladdare

Hemmaladdare

Sätt upp en hemmaladdare. Då kan du ladda din KONA medan du sover. 

Laddningskabel till laddningsstation

Laddningskabel till laddningsstation

Med denna kabel kan du ansluta dig till offentliga laddningsstationer.

Snabbladdare

Snabbladdare

Det snabbaste sättet att ladda din KONA electric är att använda en snabbladdningsstation. I Sverige finns laddningsstationer med ända upp till 150 kW.