KONA Electric

Den perfekta elbilen för pendling

KONA Electric är den perfekta elbilen för dig som pendlar. Den har kaxig design, lång räckvidd och är fylld med förarfokuserad teknik och klassledande säkerhetsfunktioner. Det helt elektriska drivet ger dig snabb respons och ökad körglädje. Bilen är högutrustad som standard och om du väljer att privatleasa den kan du luta dig tillbaka och bara fokusera på resan.
Lång räckvidd

Lång räckvidd

KONA Electric med ett batteri på 39 kWh ger dig en räckvidd på upp till 305 km. I kombination med blixtsnabb elektrisk respons och en effekt på 136 hk blir det aldrig tråkigt att köra på enbart el.

Enkel uppladdning

Enkel uppladdning

KONA Electric är utrustad med en 3-fas ombordladdare och en full laddning tar cirka 4 h och 20 min via en laddbox hemma. Om du i stället vill ladda på väg erbjuder vi Charge myHyundai – ett fysiskt laddkort som ger dig tillgång till över 220 000 laddstationer i Europa.

En säker bästsäljare

En säker bästsäljare

KONA Electric är utrustad med säkerhetssystemet, Hyundai Smart Sense, som exempelvis ger dig tillgång till funktioner som automatisk nödbroms med detektering av fordon och fotgängare samt aktiv filhållningsassistans.

Bygg din KONA Electric

Bygg din KONA Electric

Bygg din bil med den utrustningsnivå som passar dina behov. När du är nöjd kan du skicka en förfrågan direkt till din Hyundai-återförsäljare.

 

Bygg bilBoka provkörning 

Pendla elektriskt och ekonomiskt

Pendla elektriskt och ekonomiskt

Läs om elbilsentusiasten som pendlat mellan Borås och Göteborg med IONIQ Electric.

Läs artikeln

Ta reda på mer om KONA Electric

Självsäker kaxig design

Självsäker kaxig design

KONA Electrics design är elegant och självsäker med skulpterade linjer och aerodynamiska sportiga detaljer. Man lägger genast märke till denna e-SUV.

Mer om design
Enkel att ladda

Enkel att ladda

KONA Electric är utrustad med en effektiv 3-fas ombordladdare som gör det snabbt och enkelt att fylla på med ny kraft – både hemma och på väg.

Mer om uppladdning
Säkrare än någonsin

Säkrare än någonsin

Säkerhetssystemet Hyundai SmartSense ger dig tillgång till ännu fler avancerade säkerhets- och förarassistansfunktioner bakom ratten på KONA Electric.

Mer om säkerhet
Ständigt uppkopplad

Ständigt uppkopplad

KONA Electric har många vassa uppkopplingsmöjligheter. Varför inte välja till BlueLink® och börja styra olika funktioner med din mobiltelefon?

Mer om uppkoppling
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar fra Hyundai, är nya KONA Electric tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älsker i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer
8-års garanti på högspänningsbatteriet

8-års garanti på högspänningsbatteriet

Litiumjol plymerbatteriet i KONA Electric omfattas av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först.

 

Läs mer