Komfort

Komfort

Skön och rymlig
Nya KONA electric har utvecklats för att underlätta en jäktig vardag med både passagerare och fyllda matkassar. Det finns gott om plats både i bagageutrymmet och i kupén. Dessutom kan du välja bland en mängd olika praktiska tillbehör, som är testade och utvalda för att passa dig. Varför inte välja till en 3-fas 10,5 kW ombordladdare som minskar uppladdningstiden när du laddar din bil hemma. 
Trådlös uppladdning

Trådlös uppladdning

I mittkonsolen hittar du ett utrymme där du kan lägga din mobil. Om den är kompatibel med Qi-standard kommer den att laddas upp utan att du behöver använda någon laddningskabel. Ett kompatibelt cover kan också användas (beroende på version).

KRELL Premium ljudsystem

KRELL Premium ljudsystem

Med ett KRELL Premium ljudsystem har du ett fantastiskt ljud i hela kupén. Så det är bara att skruva upp volymen och rocka loss. Inklusive åtta högtalare, varav två  20 mm tweeters, fyra 160 mm sidohögtalare, en 100 mm centerhögtalare och en 200 mm subwoofer. Förstärkaren levererar 45 W per kanal (beroende på version).

Värme i sätena

Värme i sätena

Eluppvärmda säten är härligt en kall morgon. Värme i framsätena är standard på KONA electric.

Garanti

Garanti

Liksom varje Hyundai är KONA electric tillverkad efter de högsta standardkraven. Därför kan vi erbjuda en unik garanti på hela 5 år utan kilometerbegränsning. Så att du kan ha glädje av din bil år efter år. Dessutom ger Hyundai hela 8 års garanti eller 160 000 km på batteripaketet. Din säkerhet för mobilitet i framtiden.

Helautomatisk klimatanläggning

Helautomatisk klimatanläggning

Ställ in vilken temperatur du vill ha i kupén. Med den helautomatiska klimatanläggningen kan du välja en exakt temperatur i kupén. Du kan också välja att koppla bort passagerarsidan för att spara på batteriet när du är ensam i bilen.

Värme i ratten

Värme i ratten

Njut av den lyxigt, härliga känslan av värmen i ratten en kall morgon.

Takbelastning

Takbelastning

KONA electric har möjlighet att bära en takbox med en vikt  på upp till 80 kg på taket. Se utbudet av olika lasthållare och takboxar hos din lokala Hyundai-återförsäljare.