Komfort

Komfort

Skön och rymlig
Nya KONA electric har utvecklats för att underlätta en jäktig vardag med både passagerare och fyllda matkassar. Det finns gott om plats både i bagageutrymmet och i kupén. Dessutom kan du välja bland en mängd olika praktiska tillbehör, som är testade och utvalda för att passa dig. Varför inte välja till en 3-fas 10,5 kW ombordladdare som minskar uppladdningstiden när du laddar din bil hemma. 
7" Display audio

7" Display audio

Den snyggt integrerade 7-tums pekskärmen ger dig tillgång till radio och olika inställningar för bilen. Dessutom visar den också bilden från backkameran så att du kan se vad som händer bakom bilen. Om du ansluter din smartphone får du tillgång till Apple CarPlay™ som ger dig ännu fler praktiska funktioner, till exempel navigation.

10,25" pekskärm

10,25" pekskärm

NYHET! Hyundai KONA electric kan också fås med den stora 10,25-tums pekskärmen med Blue Link Connected Car Services och KRELL Premium ljudsystem. Förutom radio med DAB+ och smartphone-integrering som Apple CarPlay™ får du också navigation med karta över hela Europa och 10 års gratis kartuppdateringar.

Trådlös uppladdning

Trådlös uppladdning

I mittkonsolen hittar du ett utrymme där du kan lägga din mobil. Om den är kompatibel med Qi-standard kommer den att laddas upp utan att du behöver använda någon laddningskabel. Ett kompatibelt cover kan också användas (beroende på version).

KRELL Premium ljudsystem

KRELL Premium ljudsystem

Med ett KRELL Premium ljudsystem har du ett fantastiskt ljud i hela kupén. Så det är bara att skruva upp volymen och rocka loss. Inklusive åtta högtalare, varav två 20 mm tweeters, fyra 160 mm sidohögtalare, en 100 mm centerhögtalare och en 200 mm subwoofer. Förstärkaren levererar 45 W per kanal (beroende på version).

Smart digital instrumentering

Smart digital instrumentering

Den delvis digitala instrumenteringen visar viktig information såsom batterinivå, återvinning av bromsenergi, hastighet m.m. Skärmen varierar också efter det körläge du har valt.

Helautomatisk klimatanläggning

Helautomatisk klimatanläggning

Ställ in vilken temperatur du vill ha i kupén. Med den helautomatiska klimatanläggningen kan du välja en exakt temperatur i kupén. Du kan också välja att koppla bort passagerarsidan för att spara på batteriet när du är ensam i bilen.

Värme i ratten

Värme i ratten

Njut av den lyxigt, härliga känslan av värmen i ratten en kall morgon.

Värme i sätena

Värme i sätena

Eluppvärmda säten är härligt en kall morgon. Värme i framsätena är standard på KONA electric.

Takbelastning

Takbelastning

KONA electric har möjlighet att bära en takbox med en vikt  på upp till 80 kg på taket. Se utbudet av olika lasthållare och takboxar hos din lokala Hyundai-återförsäljare.

Vad vill du läsa mer om?
Framtidens design

Framtidens design

Mer om design
Uppladdning och räckvidd

Uppladdning och räckvidd

Mer om uppladdning
Möjlighet för dragkrok

Möjlighet för dragkrok

Mer om prestanda
Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense

Mer om säkerhet